Filter

Ze zijn snel met de levering.

oke

SPA

J'ai commandé une SPA et reçu une livraison n'importe quoi Plus jamais, service après-vente horrible Plus jamais

Deze keer vertraging in levering

Nirmaal gesproken komt de bestelling zoals wordt aangegeven snel binnen. Deze keer liep het helaas anders. Maar we hebben het weer in huis!

Top !

Product voldoet aan de verwachting, afgeleverd binnen aangegeven termijn.

Perfect geregeld!

Uitgebreid assortiment en snel geleverd!

Snel geleverd.

zeer vlot

overzichtelijke website, gemakkelijke keuze en betaling, snel geleverd!

Szybka dostawa

Towar zgodny z opisem i szybko dostarczony

• Poleciłbyś nas? Tak

Zeer snelle levering

Goede prijs qualiteit verhouding

Snel en goed!

Snelle levering en ook de retour (ik had per ongeluk iets dubbel) was heel snel geregeld.

Toppy

Snelle levering Goede kwaliteit

Goede 1e ervaring. Product voldoet, prijs redelijk, snelle levering.

Snel en goed geleverd

Filters voor jacuzzi besteld en voor zwembad. Snel en goed verpakt werd dit afgeleverd.

Fijne mensen om zaken mee te doen. Correcte afhandeling, duidelijk. Voorbeeld voor anderen.

Slecht 2 weken iets besteld en nog steeds niks ontvangen

Slecht als iets besteld als je in België woon.Zit al 2 weken te wachten op mijn bestelling

Oke maar verzending was niet goed

Ik had 2 producten besteld, ik kreeg 1 product binnen. Het andere product niet. Toen ik uiteindelijk contact opzocht over de verzending bleek het product op een post.nl locatie te liggen. Ik heb daar geen bericht over gekregen

Goed en accuraat

Snelle levering, netjes geleverd en top product.

Pakketje is keurig bezorgd

Goed en snel geleverd!

Goede deals en producten snelle bezorging ook

Snel gekomen en in orde

Snelle levering, goede service

Bestelling heel snel geleverd. Was niet helemaal compleet. Gebeld. Volgende dag de nalevering binnen. Vriendelijk te woord gestaan met excuses.

Alles toppy geweest!

Goede service en informatie en snelle levering en goede prijzen!

Een goede webshop

Snel geleverd tegen goede prijsen

Inderdaad TOPPY

Eenvoudig te bestellen. Snel geleverd. Bestelling werd zelfs in de avond geleverd. Werd prima op de hoogte gehouden van het leverings proces

veel te lange wachttijd ivgl met belofte levering in 2 dagen

besteld via website met levering 1à 2 dagen, was bedoeld voor vaderdag. Levertermijn was 10 dagen. Had dan geen loze beloftes gedaan. Zo creëer je verwachtingen en frustraties bij de klant. MVG

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR