Filter

Prix Top livraison rapide

Première commande chez Toppy, hyper enchanté tout s'est parfaitement déroulé. Le produit commandé fonctionne très bien.

Snel geleverd, snel opgezet, kwaliteit bad goed

Alles helemaal naar wens, een mooi bad, makkelijk in elk te zetten. Het apart gekochte afdekzeil ook makkelijk in gebruik. De meegeleverde pomp heeft alleen weinig power. We hebben er zelf een grotere opgezet.

de terugstuurprocedure verloopt moeizaam

Het product was waarschijnlijk goed, maar werkte bij ons niet naar wens. Derhalve contact met jullie gehad om terug te sturen. Daarover moest nogal heen en weer worden gemaild. Bij het afgeven van het pakket kreeg mijn vriend geen bewijs, want dat zou in de mail zitten. Ik heb die mail helaas niet ontvangen. Nu weten we niet wat de status etc. en of het retourpakket goed bij jullie aankomt ....

Geweldig bedrijf

Diverse keren dingen besteld. 1 x terug moeten vallen op een garantie maar boven verwachting opgelost. Goede prijzen goede service.

Zoals altijd goed

Toppie

Perfect verpakt, snel geleverd en alles compleet.

Niets op aan te merken. Bestel hier zonder twijfel nogmaals als ik er iets nodig heb.

Goed.

J'ai commandé 1 produit qui était en rupture de stock, j'ai reçu un produit alternatif à la place.

Prima produkt en levering

We genieten van de hater!

Vlotte levering

Proficiat!

Toppy!!

Mooi optijd, gelijk geinstaleerd.

toppy

snelle en correcte afhandeling

Na ontvangst van gebroken thermometer en een foutje met een bestelling van mijnentwege contact opgenomen met dienst na verkoop. Zeer snel antwoord en vlotte afhandeling. Bedankt!

Na verkeerde levering, snel antwoord en uitleg.

Pak bon staat op wat ik besteld heb maar is verkeerd geleverd

Niet geleverd wat er besteld is. Contact op genomen maar nog niets gehoord.

Na 1 x gebruikt is het al defect

Na 1 x gebruiken is het toestel defect, hierdoor heb ik geen voordeel aan de snelle levering. Mail sturen, wachten op antwoord, teug sturen, en nu maar wachten ☹️

Super snelle, nette levering

Supersnel geleverd, duidelijke site Ik ga volgend jaar een nieuwe jacuzzi bij jullie bestellen!

toppy

gemakkelijk besteld en betaald, mooi op tijd geleverd

correcte, vlotte levering, prijs/kwaliteit verhouding zijn zeer goed!

Alle goed verstuurd

Goe

Levert en komt na

Al enige tijd klant sinds we ons zwembad hebben. Levert op tijd en heeft goede adviezen bij vragen. Top dus!

Fijne webwinkel.

Fijne webwinkel Snelle levering en hulp als je erom vraagt. Toppie

Na een telefoontje van onvolledige levering werd meteen alles geregeld dat ik de stukken volgende dag al had. Dus alles wat een klant vragen kan. Goede en vriendelijke klantenservice.

Prima site en prijzen.

Gewoon goed en snel geregeld

snelle en correcte levering volgens de afgesproken tijden

Makkelijk bestellen, direct af te rekenen, levering volgens aangegeven tijdstippen etc...

Toppy

Overzichtelijk ruime keuze en snel geleverd.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR