Filter

Prima service en snel geleverd

Prima service en snelle levering

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Nooit geen problemen met wat voor bestelling dan ook !

Tijdens de renovatie van ons zwembad ging de zwembad lamp kapot, ‘s avonds meteen een nieuwe lamp besteld die ik de volgende dag in huis had. Kon zonder problemen verder gaan! Toppie!!

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

Levering kwam 6 dagen later dan beloofd volgens site.

Pomp is goed, jammer dat de levertijd 6 dagen langer duurde dan op site was aangekondigd.

dit keer een lange levertijd

Mijn order was na bellen bleek blijven steken in het systeem, daarna snel geleverd.

top

top!!!

Iets wat goed is heeft geen uitleg nodig, gewoon 1 woord " PERFECT".

Mijn ervaring: top! Snelle levering van een prima product

Ik heb de Dolphin SF60 getest, maar die kantelde als hij de rand onder in het zwembad moest overwinnen om de zijwand te beklimmen. (is een robot met een vlotter.) Met deze Dolphin Supreme M600 PRO is dit niet het geval en klimt makkelijk tot aan de rand. ( wordt door de jets tegen de wand gedrukt) De trappen doet hij niet, maar dat vind ik geen probleem, die borstel je en het vuil valt op de bodem waar het door de robot wordt opgepikt. Je spaart een hoop water omdat je de filter van de zwembadpomp bijna niet meer moet spoelen. De filter van deze robot is zeer makkelijk te reinigen. Hij heeft zijn prijs, maar het is een aanrader.

Goede en snelle levering

Zeer tevreden, Met twee is dit in een paar minuten gemonteerd

Helemaal goed

Ook snel

Hele dikke irritatie !!

Spullen veel te laat geleverd en uiteindelijk het verkeerde gekregen en nog geen reactie gehad na mijn mail.

Voor de derde keer beloofde bezorgtijden niet nagekomen

Beloven besteld voor 24:00 volgende dag bezorgd kun je beter van de website halen als je weet dat je het niet nakomt omdat het druk is.

Top. Product als omschreven, snelle bezorging, prima product dat doet wat het moet doen.

Snelle vlotte levering, keurig met het aflever cyclus

Zwembadpomp is kapot geggaan: op de site vonden we snel de juiste. Besteld en binnen 3dagen ontvangen.

Uitstekend!

Moet nog afwachten of het resultaat ook uitstekend is! Tot op heden mis ik geen vissen meer, maar de honden in de buurt vinden het minder. Blijven blaffen haha

Heel goed!

Snelle levering!

Toppy zou Toppy niet zijn als alles altijd Toppy is !!!!

Steeds op tijd, perfect verloop, prachtige producten dus een echte aanrader.

Gewoon top

Nog nooit slechte ervaring gehad .

Goed prijs-kwaliteit- en service

Snel geleverd en goede prijs

Top bij Toppy

ook als blijkt dat je de verkeerde hebt besteld, snelle respons en snel geld terug geen gezeur.

Alles tip top! Mercie.

Alles is zeer vlot en correct verlopen.

toppie

Prima badje voor weinig ,doet wat er beloofd is.

Voorlopig alles ok

De levering was ok en heb de zwembadrobot gebruikt een doet zijn werk. Ik ben tevreden.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR