Filter

Alles goed en snel ontvangen!

Alles goed en snel ontvangen!

Geweldig produkt en snelle levering

Bestelling niet compleet zonder communicatie

Bestelling niet compleet en zonder enige communicatie, dan moet je zelf nog een contact formulier invullen omdat de telefoon gesloten staat wegens e druk. Dan krijg je een antwoord dat de bestelling niet compleet is doordat het in het ander magazijn ligt, of ik even na 3 dagen zelf contact kan opnemen wanneer mijn bestelling zou verstuurd kunnen worden. hoe belachelijk kan het nog worden... Natuurlijk is het duurste dat niet geleverd is, maar de centen zijn wel ontvangen. Ik had speciaal een waterpomp besteld op deze site omdat deze direct leverbaar was en natuurlijk is het deze die niet geleverd is, de darmen natuurlijk wel. Schandalig dat je ze gewoon niet kan opbellen. Zeer slechte (klanten) service.

Top bedrijf !

Zeer snel en keurig geleverd

Super snel geleverd!!

Alles netjes en snel geleverd!!

Snelle service, en altijd bereikbaar. Houden zich aan de afspraken. Vriendelijk personeel.

P0mp draait als een turelier

Pomp doet het prima,alleen verbaas ik mijn zelf nog steeds dat ik het pomp huis niet kan schoonmaken.

Zeer snel , correct en uitermate stopt in communicatie en levering!

overzichtelijke website

Toch een langere levertermijn dan vooropgesteld. Uiteindelijk niet de filterpomp ontvangen die besteld werd. Wel een filterpomp ontvangen met dezelfde specificaties. Toch tevreden van de samenwerking met de klantenservice.

De juiste en betaalbare producten werden geleverd op korte termijn. Top!!

Kortweg uitstekend

Gewoon goed

Bestelling kwam in twee delen. Werd eerder niet vermeld. Klantenservice deed er iets langer dan 24u over om te reageren, maar verder geen probleem. Alle producten uiteindelijk prima geleverd.

Toppie

Snelle levering goede kwaliteit prijs verhouding

prima geregeld allemaal

korte levertijd complete omschrijvingen mooie producten

Netjes op tijd geleverd

Materialen zijn volgens verwachting goed van kwaliteit

Niks op aan te merken Snelle levering en geen gedoe gehad

artikel blijkt niet leverbaar toch goede service

Dat het artikel niet leverbaar blijkt terwijl bij bestelling dit wel op voorraad was vond ik erg jammer. Er is echter (nadat ik telefonisch contact op heb genomen omdat de levering wel lang op zich liet wachten) heel prettig meegedacht en er zijn diverse alternatieven geboden. Daardoor kon ik exact hetzelfde artikel bij een ander bedrijf bestellen.

Zwembad hoes kwam netjes op tijd. Goed verpakt

zeer goed

zeer goed

alles volgens afspraak verlopen

zeer tevreden

Toppie

Super in orde

op tijd en aan een goede prijs

op tijd en aan een goede prijs

Maken waar wat ze zeggen

Klantenservice biedt bij Toppy ook écht service! Binnen no time reactie op een vraag

Alles is gewoon super!

Fantastische webwinkel!!!

Plus jamais Toppy ! Fini pour de bon !

Un service clientèle en dessous de tout

• Nous recommanderiez-vous? Non

nooit meer!!

Ik heb een elektrische zwembadstofzuiger aangekocht type Pool blaster. Heb deze bij levering uiteraard getest. Artikel kwam in een mooie full color doos, maar functioneert gewoon weg niet... Bij melding aan de klantenservice werd me heel leuk verteld dat het niet de bedoeling was dit product te testen en alle kosten in rekening zouden worden gebracht?! Hoe kan je nu zo'n product evalueren zonder het te testen? Een broek dien je toch ook eerst te passen???

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR