Filter

Altijd top

Altijd top en snelle levering

Zeer goede service zelf mogen ervaren

Parfait

Goed!

Uitstekende service

Alles perfect geleverd !

Gewoon correct

Bij de eerste levering bleek mijn bestelde fietsslot in te functioneren. Nadat ik hierover reclameerde werd er meteen een nieuwe gestuurd. Dankjewel

Altijd top verstuurd

Spullen zijn er altijd snel en niet beschadigd

Toppie!!

Zeer snelle en correcte levering

Goed product, snelle levering

Even uitvissen hoe alles werkt. Daarna prima stofzujger

Super snel geleverd goede service

Duidelijkheid in levering status hele snelle levering goede prijs kwaliteit

Precies ontvangen wat ik dacht.

2 mooie nomad slaapzakken, netjes bezorgd en goed op de hoogte gehouden.

Prima service, goede producten. Alleen deze keer moest ik een dag langer wachten als gepland. Verder alles goed gegaan.

Goede snelle service en altijd op voorraad wat ik nodig heb en nergens anders te verkrijgen is.

Toppy is uitstekend

Misschien een andere bezorgdienst Raben stuurt een track and trace dat ze vrijdag leveren Vrijdag niemand gezien dan veranderen ze het maandagmorgen 10.30 dat ze tussen 11.00 en 12.00 komen ik niet thuis natuurlijk Dinsdagmorgen nieuwe track and trace om 11.40 dat ze tussen 12.00 en 14.00 komen deze keer was ik voorbereid komen ze om 16.00 Dus toppy hanteer redelijke prijzen maar Raben maak het weer een stuk duurder zeker voor mensen die (niet thuis) werken Maar het is al vergeten als ik lekker in de spa zit

Te weinig of geen informatie

Iets minder was dat één van jullie medewerker beloofd had om mij een antwoord te geven op de vraag of jullie een oplader + adapter hadden voor een Pool Blaster max. Na tweemaal te vragen kregen wij geen antwoord. De adapter heb via een andere weg moeten halen. De oplader heb ik dan bij jullie besteld. Wat ik niet wist was dat deze zonder Europese stekker was. Besluit - juiste en directe informatie is wel belangrijk voor de klant, het was en zal waarschijnlijk niet het laatste zijn dat we bij jullie bestellen.

Snel en goed verpakt!

Snelle levering, scherp geprijsd

Leuke site

Het is mij goed bevallen ook

Ik heb wel een goed web gevonden ook waar ik mijn zwembad onderdeel kan besteden ook heel tevreden ook nu nog het rest kom nog voor goed kuus kan maaken

Allemachtigprachtig

Zembad pomp geleverd volgens afspraak, werkt zoals het behoort. Grappige verpakking. Een bedrijf wat geeft wat ze beloven.

Producten zijn goed maar prijs zou beter kunnen

Een set van 2 filters voor de jaccuzi is per stuk voordeliger dan een set van 6 of 12!!!!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR