Alles mooi op tijd geleverd.
Vorig jaar digitale zwembad tester gekocht. Na enkele maken te hebben gebruikt netjes opgeborgen. Bij het opnieuw te willen gebruiken vastgesteld dat de display plots defect was. Via mail contact opgenomen met Toppy en kreeg snel antwoord. Moest even een fotootje opsturen met omschrijving van het defect. Na 2 dagen kreeg ik een terugzendlabel voor PostNL en de week erop kwam het nieuwe toestel ter vervanging reeds toe. Top service, bedankt!
Prima service, snelle reacties, probleem snel opgelost. We hadden een ligbed voor in de tuin besteld. Al na twee dagen werd dit bezorgd. Echter, de doos was tijdens de verzending zwaar beschadigd, iets wat PostNL zelf ook al had geconstateerd. Helaas was niet alleen de doos beschadigd, maar ook het ligbed zelf. Op mijn vraag aan Toppy.nl hoe nu te handelen, kreeg ik al een paar uur later excuses voor de beschadiging en instructie hoe terug te sturen. Twee dagen later werd al weer een nieuw ligbed bezorgd. Later deze week nog een mailtje met de vraag of alles nu goed was gekomen en nogmaals excuses. Wat een prima service! Ton
Uitstekend uitleg op de website Volgende werkdag werd bestelling al geleverd! Toppy!
Alles gebeurt zoals afgesproken Toppy
Snel besteld en snel geleverd , telefoon hulp prima
Niets ontvangen en niets gehoord.
Hey Georges! Ik ga meteen even met je meekijken! Ik zie dat PostNL hem naar ons heeft teruggestuurd omdat jouw adres niet lijkt te kloppen. We sturen je een mailtje voor de juiste adresgegevens en kunnen zo samen regelen dat je bestelling nu wel jouw kant op komt. Gele groetjes, Pleun van Toppy
Bestelling gedaan en het word gelijk geregeld had het de volgende dag in huis.
Zeer goede service
Geen antwoord gekregen op mijn 2 reacties!
Hey Ronny, Super sorry voor de late reactie! Ik zie dat mijn collega je 14 mei heeft gemaild en nu nog op een reactie van jou wacht! Zodra wij de foto binnen hebben, dan kunnen wij gelijk een retour voor je aanmaken en zorgen dat je het juiste product binnen krijgt! Sterre heeft je gemaild! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Moeizaam contact als er iets fout gaat
Hey Eric, Nou 3 maal is scheepsrecht! Heel vreemd dat er voor de 2e keer een fout product is geleverd. We hebben een locatiecheck uitgevoerd en alles ligt op de juiste plek, dus nu kan het echt niet meer mis gaan zou je zeggen. Is het goed gegaan met de nalevering die mijn collega heeft aangemaakt voor je? Heb je (eindelijk) alles wat je besteld hebt? Gele groetjes, Pleun van Toppy
Snelle levering. Waar voor je geld!
Toppy
Alles goed verlopen van bestelling tot bezorging , zonde van de verpakking, 2 dozen waar maar 1 voor nodig was
Service na verkoop
Alles kwam op tijd binnen Bezorging was super
Makkelijk te plaatsen. Goede dikte van liter. Prijs/kwaliteit is ook goed.
Goede service en correcte levering.
Het product voldoet aan mijn verwachtingen, de prijs van oké. Netjes op tijd geleverd.
Vriendelijke en bekwame medewerkers bij de service na verkoop.
Hey Kevin, supersorry dat we de eerste keer het verkeerde product hebben opgestuurd. Foutje! Dat andere... wij proberen hiermee juist onze klant te helpen omdat je vaak alleen de afmeting van het bad rekent, maar je hier geen rekening mee houdt dat hij ook nog over de hoekjes moet passen... Vandaar! Als het goed is kloppen die afmetingen dus wel!
Original recension
Een zeil besteld voor reeds 1/4 duurder dan in de andere winkels hopend op een spoedige levering, 1ste levering foutief, na mailen wel vlug en vriendelijk een ander pakket toegestuurd gekregen, deze maal een te klein formaat, na wederom een mail met fotos krijg ik een korte uitleg dat ze dit bij toppy zelf uitrekenen hoe groot het zou moeten zijn en dat ik het juiste product heb... NEE ik bestel, en betaal dan moeten jullie niks kleiners leveren...
Toppy is gewoonweg TOP! Ik koop hier al mijn benodigdheden voor zwembad en vijver!
A recommander, large choix pas disponible ailleurs rapidité et sérieux au rdv
altijd advies en niets is teveel.koop hier graag omdat het ook vertrouwd voelt.
Alles goed verlopen, snelle levering. Dank u !
Nieuw zwembad opgestuurd gekregen. Bij vullen was deze ook weer lek op de naden. Zelfde als bij 1e zwembad. Dus weer klacht ingediend, nu weer wachten op retour label. Ben er wel klaar mee nu!
Hey Mandy, Jeeetje, dat 'lekt' echt helemaal nergens op. Het retourlabel heb je als het goed is gekregen en zodra wij het zwembad terug hebben betalen we je meteen terug. We snappen goed dat je er goed klaar mee bent op dit moment, maar het kan natuurlijk niet zo zijn dat jij niet kan zwemmen deze zomer. 3 maal is scheepsrecht? Gele groetjes, Pleun van Toppy