Filter

Goede producten levering wat minder.

Top producten enkel de levering liet te wensen over. Niet zoals beloofd op de website voor 15u00besteld morgen geleverd. Wat jammer is kwam ook met een totaal andere transportfirma dan de track and trace liet zien.

Onzeker

Tot op heden weet ik niet of mijn retour artikel nog onderweg is of al ontvangen is. Kan het niet volgen en krijg geen informatie

Geen levering ontvangen na toezegging.

Heb voor €1200,- besteld. Werd aangegeven "vrijdag bezorgd". Heb nog mailcontact gehad. Tijdens dit e-mailcontact werd de bezorging door hen bevestigd. Tot op heden nog steeds geen track-and-trace of andere berichtgeving n.a.v. mijn bestelling ontvangen. Als ik hen bel kom ik niet veel verder. "Half uur geleden gemeld bij de leverancier- we weten niet wanneer de bezorging zal zijn. Best wel slecht. Bestel je voor een groot bedrag en moet je er zelf achteraan gaan zitten. Ik overweeg om hier niet nogmaals te bestellen (en de order misschien wel te annuleren vandaag). Ordernr: 2000745990 ---------- Reactie per e-mail van de klantenservice (12-05-2022) Hey, Goed dat je contact met ons opneemt en wat leuk dat je gisteren bij ons een Lay-Z spa besteld hebt. Ik heb het even voor je nagekeken in ons systeem en zie dat je bestelling op dit moment in behandeling is. Dat betekent dat hij elk moment wordt gepickt en ingepakt. Je bestelling wordt vandaag dus nog verzonden! Fijne dag :) Met vriendelijke groet, ------- Nadien dus niets meer vernomen.

Gewoon super

Gewoon super snelle levering en product goed

Ok

Alles op tijd en correct afgehandeld

Kwaliteit voor een correcte prijs!

Vroeger kocht ik altijd van het merk Oase maar na 3jaar terug kapot en nochtans een duurder merk. Tot op heden tevreden over de nieuwe pomp en bijna de helft goedkoper!!!

Snel. Netjes. Je krijgt wat je ziet online

Top levering van Toppy, jullie zijn toppers

Idem als hierboven. TOP

Snelle en goede levering!

S’avonds besteld en s’morgens geleverd! Top.

Goed geleverd

Op tijd geleverd

Mooi werk geleverd, ga zelf in een volgend leven OOK de logistiek in. Het mooiste wat er is

Helemaal prima, zou het zelf ook zo gedaan hebben

Super content alles heel vlot verlopen ! Dankjewel!

Super service

Geweldig erg snel geleverd en uitstekend product

Snel geleverd en goede kwaliteit .

Topper

Snelle levering zeer vriendelijk contact Prima kwaliteit toppers

Top geregeld, bij toppy !!!

Goede prijzen en snel geleverd

Heel ruim aanbod, goede prijzen en snelle levering

zeer tevreden

zeer tevreden

Verkeerd advies maar keurig opgelost

Ik had een afdekzeil besteld voor ons zwembad. Gezien de maten dacht ik het juiste zeil te hebben. Echter toen het binnen was stond er op de doos en kleinere maat. Vanwege mijn twijfel contact opgenomen met Toppy maar zij gaven me aan dat ik het juiste zeil had besteld. Helaas bleek dit niet het geval en is het zeil ingescheurd. Mijn teleurstelling gemaild en toen heb ik het aankoopbedrag terug ontvangen. Blijf ik wel met het probleem zitten dat er blijkbaar geen zeil is voor de grootte van mijn kleine zwembad. Das wel jammer.

Blij met mijn bestelde artikel

Blij met mijn bestelde artikel zwembadkoepel

Super service

Snelle levering en goed product

Duidelijke website en een fantastische after-sale

Zeer snel geleverd!

Was zeer snel geleverd , en de warmtepomp doet wat hij moet!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR