Traptrede was gebarsten waarschijnlijk tijdens vervoer. Gelukkig was het aan de achterkant. Het zwembad zelf is super!! Heel blij mee, qua prijs/verhouding n dikke 10!
Goede prijs voor een mooi produkt.Snelle levering
Bij Toppy een zandfilterset besteld om de kapotte pomp van ons zwembad te vervangen. De pomp is prima, de moeite en zorgen die het gekost heeft om uiteindelijk een pomp geleverd te krijgen was bedroevend, en niet klant vriendelijk. Niet compleet geleverd. Pomp blijkt op een andere locatie te liggen. Slechte communicatie vanuit klantenservice, waar vervolgens de telefoon uitgeschakeld wordt wegens ‘drukte’. Dit heeft als gevolg dat je niemand waar je contact mee hebt gehad rechtstreeks kunt bereiken, alleen kunt mailen als je geen Facebook hebt, en daarna weer ongeveer 24 uur moet wachten op antwoord. Indien dat antwoord niet compleet is, of je hebt nog een vraag, ga je weer opnieuw de molen in. Wat mij vooral heeft gestoord is de afwachtende houding. Tuurlijk kan er ergens iets mis gaan, maar wanneer ik als klant zelf met een oplossing moet komen (kijk voor een andere pomp, die wel op voorraad is en snel geleverd kan worden) dan zie ik dat niet als goede service. De semi grappige reacties op social media op opmerkingen van klanten wekten voor mij alleen nog maar meer ergernis op. We zijn uiteindelijk tevreden met de (door ons zelf geopperde) oplossing, maar ik zal Toppy hierdoor niet aanraden.
Hey Tessa, Dankjewel voor deze feedback! Hier leren we van. We gaan jouw case even bespreken in onze meeting. Vandaag nog, hopelijk laten we hiermee zien dat we niet afwachtend zijn, maar echt wel van aanpakken weten. De telefoon staat inmiddels ook weer aan. Het is altijd even schakelen als er ineens topdrukte is door zomerse temperaturen, maar we begrijpen heel goed dat het niet fijn is voor onze klanten. De semi-grappige reacties op Facebook komen uit mijn hand, jammer dat je ze niet écht grappig vind. Ik weet niet of ik mijn grappigheid kan verbeteren, maar ik zal m'n best doen. Ik ga je nog een kleinigheidje nasturen als bedankje voor je feedback en voor het zijn van trouwe klant. We zillen je niet kwijt en we hopen dat je ons daarna weer aan durft te raden bij vrienden! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Ik heb op zondag een bestelling geplaatst en ik heb hem zelf op donderdag van een Post Nl punt moeten halen, terwijl er constant iemand thuis was. Waarschijnlijk de schuld van de Post NL maar ik vond toch dat jullie dit moesten weten. Ik was het NK helemaal niet van jullie gewend
Hey Annette, We houden niet van onvoldoende reviews, zeker niet als het niet onze fout is. Maar wél goed dat je het even liet weten, we gaan er een melding van maken bij PostNL. Dit gebeurt wel eens vaker en we vermoeden dat het komt omdat sommige postbezorgers het zo druk hebben dat ze als ze hun ronde niet af hebben gekregen, alle pakketjes maar bij het afhaalpunt 'dumpen' zodat zij hun bus wel leeg hebben aan het einde van de dag. Mogen we van jou toch een voldoende omdat we een melding hebben gemaakt bij PostNL? Gele groetjes, Pleun van Toppy
We zijn superblij met onze Spa. Precies zoals we heb willen hebben. Echter er is iets mis met de motor en het duurt allemaal wel heel lang voor we een reactie ontvangen. Kan niet telefonisch moet allemaal per mail. Hopelijk wordt t snel opgelost anders sturen we alles weer retour.
Hey Jill, Ontzettend balen! Natuurlijk wil jij graag dat bad in en bubbelen tot je vingers eruit zien als die van een 90-jarige. Daar gaan we snel voor zorgen. We hebben je filmpje ontvangen en het klinkt inderdaad niet goed. We hebben een nieuw motorblok aangevraagd bij de leverancier en die komt snel jouw kant op. Supersorry voor het ongemak, we gaan het voor je oplossen! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Het product werkt niet en de support is waardeloos. Steeds vraagt iemand anders om dezelfde info welke al verstrekt is maar het probleem wordt niet opgelost!
Geachte heer Bakker, We willen graag met je meekijken naar het probleem. Onze zwembadexpert heeft je daarom gemaild met de vraag of je een filmpje wil maken van de probleemsituatie. We kunnen dan op afstand met je meekijken of we dit probleem herkennen en wellicht een simpele oplossing bieden. Als het niet zo simpel ligt, dan gaat onze leverancier hem voor je repareren. We gaan er in ieder geval voor zorgen dat jouw robot doet wat 'ie moet doen. Lotte ziet je video graag tegemoet. Gele groetjes, Pleun van Toppy
alles prima
Perfect, net als de vorige keren
De rubberband had niet dezelfde lay-out maar paste perfect en werkte prima
Heldere website, goede prijzen en vergelijkingen. Leveringen zijn snel en probleemloos.
dik tevreden
Snelle service. Super product.
alles ok
He ik heb jullie één verkeerde beoordeling gegeven Ik hoop dus dat Hierbij weer goed is de bestelling is netjes geleverd bedankt voor de goede samenwerking
Hey Walter, Wij hanteren wegens de extreme drukte een levertijd van 48 uur, dit staat ook duidelijk op de website vermeld. De bestelling die je gisteren hebt geplaatst, wordt morgen bij je geleverd. Je ontvangt een T&T code zodra hij bij ons de deur uitgaat.
Original recension
En sta twee dagen te wachten en krijg het nog niet 2000753834 deze bestelling heb ik nog niets over gehoord dus nee. Ik aan dat die nu geannuleerd. En heb ik gisteren weer een bestelling gedaan hoop ik dat ik het morgen krijg of gaat deze dan okniet door 2000756464
Alleen slechte chauffeur Wilde pakket alleen eruit halen en dan weer wegrijden Maar dat ter informatie. Gr
Had app gestuurd. Duurde heel erg lang voordat ik überhaupt een reactie kreeg. Toen ik deze eindelijk kreeg, keurig netjes antwoord op mijn vraag en direct een link naar het juiste product erbij. Toppy!
Wat een fijne klantenservice, mee denken en zelf oplossingen aanbieden.
Super behulpZaam
Na slechte ervaringen met een andere hacker ,toch het vertrouwen terug gevonden
De levering was compleet en op de dag zoals bij de bestelling was aangegeven. Echter pas op de dag van levering zelf werd dit gecommuniceerd. Dit had eerder gekund ivm planning.
Veel keuze aan diverse producten voor je Spa. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending.
Een aanrader
Een heel toegankelijk papier dat bij je product zit voor als je vragen hebt. Op die manier konden we de klantendienst heel vlot bereiken. Daarop hebben we snel antwoord gekregen en voorstel van compensatie (lichte beschadiging van het product). Het product ziet er uit zoals het op de site staat. Dus wij zijn zeer tevreden.
Snel geleverd eenvoudig bestellen