Filter

Snelle levering, en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed geholpen

Snel en goed geholpen. Pakketje was snel thuis.

Late bezorging

Besteld op vrijdag, niet de volgende werkdag geleverd zoals beloofd. Herhaaldelijk gemaild en gebeld om uiteindelijk te zien dat er iets was misgelopen met het systeem waardoor onze bestellen niet verwerkt was. Product ontvangen ondertussen en voldoet wel aan de verwachtingen.

Grote Flop gebruikt niet werkend product in doos als nieuw verkocht.

Helaas een overduidelijk gebruikte warmte lamp die in een doos als nieuw aan mij verkocht is. een vrij prijzig apparaat dat niet werkt en dus ook niet van te voren is gechecked door Floppy. Naar een belletje de vraag of ik het product van ruim 10KG zelf wilde retour aanleveren bij PostNL. Vanuit de klanten service geen enkele beweging of mederwerking om hier tot een betere oplossing te komen. Nu moet de klant ik in dit geval het probleem van Toppy maar oplossen en deze veel te grote doos weer retour aanleveren.

Gewoon Toppy

Toppy doet zijn naam eer aan. Bestelling snel in huis, en je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is. Toppy letterlijk en figuurlijk!

Snelle levering .

Geen antwoord op mijn opmerking

Super opvolging van mijn pakket door een foutje van mijn kant! ☺️ Vriendelijke groeten,

Alles volgens wens

Betrouwbaar, responsive en service gericht

Op deze website kun je met gerust hart kopen. Ik heb Exit Meastro goal gekocht, onderdelen ontbreken, Exit reageert dat de nieuwe goals niet meer de onderdelen hebben, waar ze wel mee adverteren en doen verder niks. Toppy lost het wel op, dus zijn gaan vele malen verder dan ze hoeven te doen, dat kom je eigenlijk niet meer tegen

Netjes verzorgd en snel ontvangen.

Goede ervaring.

Steeds correcte leveringen

Verschillende aankopen al gedaan en steeds zonder problemen. Vorige week uitleg gevraagd over zwembadrobot en aan de hand daarvan ook gekocht. Werkt super zoals beloofd.

Top! Toppy

Snel en correcte levering en de retour heel makkelijk en snel verwerkt!

Toppy

Snelle levering. Goede service

Goede website

Mooie artikelen en duidelijke website.

iets later dan beloofd maar goed aangekomen

had een bypass set voor het zwembad besteld. Duurde even alvorens ik enig bericht kreeg dat het verzonden was en op enkele dagen was het er. Dus niet binnen de 24h zoals in de advertentie maar wel goed verpakt en na de tweede dag kreeg ik een track en trace mogelijkheid, waarna het nog 2 dagen langer duurde. Al bij al toch wel tevreden.

Toppy

Toppy hoor. Alles geheel volgens afspraak geleverd

Super geregeld!

Fijn geholpen en goede service

Prettig bedrijf

Je kunt makkelijk producten vergelijken. De site is erg duidelijk. Eenmaal bestelt snel en correct geleverd. Kortom een fijne site.

Ook met de drukte nog op tijd kunnen leveren

We waren nieuwschierig naar onze nieuwe warmtepomp en al na 2 dagen hadden we ze al, da's toch TOPPY

uitstekend

goeie snelle service

Top geregeld, snelle levering, goede prijzen

Heel tevreden van Toppy. Klantenservice (Else) was TOPpy.

Alles was perfect

Besteld, betaald en netjes op afgesproken plaats geleverd

Product goed

Het product ben ik tevreden over maar de verzending vd producten is een crime geen enkele dagaankomst klopte. Ik 2 mensen ingehuurd voor de installatie alleen geen warmtepomp en probeer dan maar bij jullie uit te komen.... 2 mensen zijn goed Sterre en Wouter de rest die ik aan de tf had hadden altijd een smoesje cq uitvlucht of bel u later nog ff terug dan is die en die aanwezig.....

Uitstekende service

Bestelling zonder problemen op het juiste moment binnen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering van een belangrijk onderdeel voor t zwembad

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR