Filter

prima product

De trampoline is top, de afmetingen die genoemd staan, zijn wel afwijkend van de genoemde maat. Dat is zodanig veel afwijkend dat het even wat problemen opleverde. Genoemde maat, is maat van de springmat, op de foto is te zien dat het wat groter is, maar dat scheelt wel veel. Het zou fijn zijn als de buitenmaten ook vernoemd worden. De trampoline werd niet op de afgesproken dag geleverd en toen hield wel de communicatie op. Er was niet meer te zien wat dan de nieuwe dag was, daarvoor moesten we bellen. Toen werd het wel goed opgelost

beloofde levertermijn totaal niet nagekomen; met lege handen naar communiefeest...

bestelling op 25/5; beloofd voor 27/5... met 1 dag uitgesteld volgens track en trace... niets te zien op 28/5, nog niets te zien op 29/5... was voor eerste communie op 30/5... had mail gedaan dat het voor feest was op de middag en zou volgens klantendienst wel in orde komen deze "kleine vertraging"... volgens track en trace werd er tussen 10 en 15u geleverd, mijn echtgenoot vertrok alleen, ik heb gewacht tot 15u maar er was niets te zien ...dus geen cadeau...voor een kind van 7jaar is dit het niet, ze hadden vrij maandag 2/5 maar ik mocht de bestelling maar ophalen vanaf dinsdag 3/5... dit is de laatste keer dat ik met jullie werk! Als compensatie kregen we een echte voetbal en pomp opgestuurd, onze kleinzoonwas er oprecht blij mee en dit is heel lief maar het verandert het probleem niet...

Niet goed

Verkeerde badje geleverd en verkeerde maat. Niet tevreden

Top !! maar levering in weekend lastig.

De levering van post NL zou op zaterdag zijn tussen 17:30 en 22:00. Raar had nog een pakketje van post NL om 18:00. Maar niet van jullie erbij.. Tot 5 min voor 22:00 nog altijd bericht van we komen eraan.. Maar na 22:00 geen levering gehad.. Maandag werd deze dan wel na geleverd..

Moeilijke en trage communicatie rond vertraagde verzending....

Mooie webshop, echter liep het scheef qua concrete verzending en de communicatie rond verzending.

Meer dan ik had gevraagd! Ik dacht (als leek) een simpele vraag te stellen. Maar het antwoord bleek uitgebreider dan ik had verwacht. Er wordt met me meegedacht! Ingeleefd in de situatie. Voor mij is dat "TOP"py

Snelle en correcte service

Topservice!!

Zeer ruim aanbod van artikelen. Beste artikelen steeds zoals beloofd op juist datum geleverd. Communicatie mbt levering ook steeds vlotjes verlopen!! Zeker een aanrader!

Snelle levering. Bij levering bleek een item te missen. 1 Telefoontje en het was meteen geregeld. Missend item volgende dag afgeleverd.

Makkelijk besteld prima geleverd

Alles perfect in orde

goede telefonische ondersteuning

Ik was op zoek naar filters voor in onze zwembadrobot. De robot zelf wordt dat kennelijk niet meer verkocht, maar door de goede telefonische ondersteuning, kreeg ik toch snel het juiste type filters dat ik moest bestellen. Levering al de volgende dag, en keurig verpakt!

Snel verstuurd, zoals altijd

Snel en goed.

Snel en goed afgehandeld. Prima prijs.

Toppy!!

Nvt

Goede snelle service

Goede snelle service product zoals omschreven

Snel en goed

Besteld geleverd en gemakkelijk te doen

Echt jullie naam Toppie

Super afhandeling.

super

Correcte en snelle levering, goed assortiment

Snel en goed geleverd voor een prima prijs!

snel , goed verpakt en goed product

snel , goed verpakt goed product

Prima service, goede priijs, duidelijke communicatie

Toppy doet wat het zegt te gaan doen, goede prijzen, duidelijke en goede communicatie. snelle service kortom een topper!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Vlot

Vlot en gemakkelijk en correct

perfect

het past perfect de broek

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR