Zoals gebruikelijk een prima levering en ervaringen op de site sluiten goed aan bij het apparaat wat ik heb gekocht.
Ik had 3 dezelfde buitenspots besteld. Bij de levering zag ik dat 2 spots fabricage datum 2021 hadden en 1 spot fabricage datum 2019 (model en lichtsterkte waren in die tijd gewijzigd, verpakkingen leek sterk op elkaar). Ik had het ook pas door als ik het model 2019 al had geïnstalleerd. Toen ik dit meldde aan de klantendienst werd er onmiddellijk nog een buitenspot model 2021 nagestuurd. De snelheid/klantvriendelijkheid waarmee ze aan een gemeld probleem werken heb ik nog bij geen ander internetbedrijf meegemaakt. Doe zo voort en jullie zien mij zeker nog een keer terug.
Hey Wouter, Dat 'light' natuurlijk helemaal nergens op. Gelukkig hebben we een klantenservice die dit soort problemen graag voor je oplost. We gaan ervoor zorgen dat er een spotje van bouwjaar 2021 naar je toekomt. Hopelijk verdienen we dan meer sterren dan 2! Voor nu is hij terecht, maar we zouden het super lief vinden als je hem wil aanpassen zodra we het opgelost hebben! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Original recension
Ik bestel 3x buitensport van 10w van merk Philips. Ik krijg 1 spot van bouwjaar 2019 Ik krijg 2 spot van bouwjaar 2021 Model (uiterlijk) is anders en lichtsterkte is anders. Niet leuk als ze naast elkaar geplaatst worden.
Tot nu toe goede ervaringen.
Een toevalstreffer, maar een heel goeie. Ongelofelijk goede service
Alles wat ik bestel komt snel en nooit geen problemen ondervonden.
Alles na wens afgehandeld
Keurig netjes verpakt op tijd bezorgd ,kortom Toppie
Optijd geleverd
Alles was top, enige puntje eraf is omdat het niet op de beloofde dag is geleverd maar de ochtend erop. Maar levering was alsnog snel en ruim op tijd.
Super service
1e x kreeg ik 1 item niet en tweede keer kreeg ik heel iets anders dan wat ik besteld heb. Maar beide keer netjes en snel opgelost door de klantenservice.
Hey Lisa, Jeetje, wat vervelend! Ik heb je méteen je zand nageleverd! Het chloor wat je hebt ontvangen mag je houden. We zullen het je niet aandoen dat je ze ook nog retour moet zenden. Super sorry voor het ongemak! 3 maal is scheepsrecht? We hopen dat je je review wil aanpassen als je morgen je pakket in huis hebt! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Original recension
Levering duurde langer als beloofd, het was druk zeiden ze maar dan moet je het niet met grote letters beloven
alles op tijd geleverd
Goed assortiment met redelijke prijzen. Levering lekker vlot.
Goede service en komen afspraken na
Palletdienst: De te leveren goederen zijn door de bediende zorgvuldig thuis afgeleverd. Toppy: De bestelling was eveneens zorgvuldig verpakt en alle bestelde goederen waren aanwezig. : De prijs is eveneens ok in vergelijking met ..............
Zeer goede service, groot assortiment. Het dekzeil past perfect!
Alles ok verlopen
Goede prijs en snelle levering = perfect!
Site très clair, bonne descriptions des produits, livraison rapide et soignée. Merci à l'équipe
Keurig & snel geleverd
Prima geregeld, goede informatie op de site, snelle en nette levering
het is gegaan zoals het hoort
Le colis reçu correspond parfaitement à mes attentes Produit de qualité Livraison parfaite Je suis très content de cette achat chez toppy
Snelle levering, reageerde supersnel op een mail en loste het ‘probleem’ op een bijzondere manier op. Toppy is echt toppie!