Filter

Heel goede 1ste ervaring

Netjes verpakt en binnen de levertijd toegekomen

Heel tevreden snelle levering ,goede verpakking .

Slechte ervaring met levering door fout bij Toppy

Op donderdag 21 april een opblaaskajak besteld + toebehoren, op zaterdag 23 april krijg ik de toebehoren geleverd en een terrasverwarmer ipv een kajak, deze heb ik onmiddellijk teruggestuurd en telefonisch gevraagd om de kajak snel te leveren omdat wij vandaag met de camper op verlof vertrekken, tot nu toe is die nog niet geleverd, spijtig. Ik heb verschillende mails gestuurd, getracht te telefoneren maar de lijn was afgesloten. Nu zondag 1 mei krijg ik van jullie een mail dat de kajak is ingepakt en wordt verzonden, spijtig genoeg te laat. Mijn vakantie was bijna door jullie verpest, gelukkig heb ik bij Decathlon een kajak gevonden. Je begrijpt dat ik als ik terug ben ik de kajak ga terugzenden.

ik weet alleen niet of kunststof blokjes onder in moet liggen of de steentjes met vr gr JAN Leushuis

Duidelijk en snel

Goede service, duidelijke site en snelle levering.

Zeer snelle levering

Snel

Alles netjes op tijd

Bestellen duidelijk wanneer levering en klopt ook

Levering duurde lang en ongewenste enquête

Zie hiervoor

vlot en netjes geleverd.

snel besteld en snel geleverd!

Pegect

Prijs en kwaliteit en service goed

Super snelle correcte levering

Goede spullen

Snelle levertijden en keurig reken mij maar als vaste klant voortaan

Gewoon goed en snel

Product was goedkoop en goed.

Op tijd net het juiste product

Product keurig op beloofde tijd en werkt prima

Het is Toppy gedaan

Het is Toppy gedaan

In goede staat snel geleverd

Luchtbedden van coleman besteld en dit weekend getest. Super lekker geslapen en ze lopen niet leeg gelukkig.

Snelle levering. Heel erg tevreden!

Zeer vlot

Volledig zoals gevraagd, topservice dus.

Verkeerd produkt geleverd

Ander produkt geleverd dan besteld. Zuil van eur 250. Hiervoor een retourlabel aangemaakt via mail van Toppy. Onderaan stond consument is verantwoordelijk voor retouren met keuzes om te verzekeren. Eur 3.95 betaald voor verzekering. Deze wil Toppy niet vergoeden terwijl ze zelf een verkeerde zuil hadden gestuurd. Verder voor 18.00 uur besteld op donderdag maar er werd pas maandag geleverd.

Nog steeds mijn bestelling niet gehad

Ik begin te denken dat jullie een malafied bedrijf zijn. Leveren jullie echt goederen?

waardeloos

de zending kwam veel later aan zonder een verklaring in een doos die totaal ongeschikt was voor het gewicht. in het kort prutswerk

Precies op tijd.

Snel in huis en op tijd wat is afgesproken.

Zeer correct bestelling en levering

Gemakkelijk bestellen en zeer snelle en correcte levering, super

Geweldig.

Ik ben over alles zeer tevreden. Zowel de kwaliteit als de snelle levering. SUPER….

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR