Filter

Goed verpakt, snelle levering en een goede prijs !

Voor de eerste keer besteld en zeer tevreden over prijs/kwaliteit, over de snelle levering en goed verpakt. Wat wil je nog meer

Snelle levering, maar wel gescheurde doos en 1 van de 3 bussen sterk gedeukt waardoor schenktuit niet meer functioneert.

Correct en netjes lamellendek geleverd en geïnstalleerd

Ondanks enkele initiële logistieke problemen (die netjes werden opgelost ) ben ik erg tevreden over de service en installatie van het lamellendek

Een erg leuke hottub

Snel ontvangen, leuke hottub, doet het prima, handleiding keurig en zo opgezet Erg bedankt

Conform verwachting

Goed product, cf verwachting geleverd.

Zeer duidelijke en correcte communicatie. Prijs was ook prima.

Ontzettend goede klantenservice,snelle levering.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service

Zeer goede service

Prima webshop

Mooi assortiment, goed geprijsd, snel geleverd, een zeer gebruiksvriendelijke website, en heldere communicatie. Wat wil je nog meer?

Het was weer Toppy geregeld

Toppy

Snelle en correcte levering

Toppy is toppie!

Goed product tegen redelijke prijs

Ik kreeg wat ik zocht

Altijd alles ok :-)

Goede service, snelle verzending, behulpzaam bij eventuele problemen...

Netjes op tijd bezorgd en zoals verwacht

Zeer goed en goed geholpen

Prima, leveren altijd op tijd en wat ze beloven

Website is overzichtelijk en heeft goede zoekmogelijkheden. Soms zouden de omschrijvingen iets beter kunnen. Zending zijn altijd oprijd en compleet. Koop hier regelmatig naar volle tevredenheid.

Besteld en de volgende dag lag het al op de stoep

Volop keus

Niet op de afgesproken dag geleverd

Snelle levinrg + product voldoet voor 100%

OK

Verrassend snelle levering!

Mijn eerste ervaring bij Toppy is zeer positief, omdat de verwachte levertijd twee tot drie weken was. Echter na twee dagen had ik de bestelling al binnen. Super fijn. Erg leuke spullen!

Goede kwaliteit maar

Als je een track en trace nummer geeft zorg dan ook dat het opgevolgt word ik heb heel de dag de track en trace in het oog gehouden en stond nog opverzenden terwijl ik bericht kreeg van vrienden dat hij open en bloot voor men deur stond

Met de goede service en scherpe prijs ben ik helemaal tevreden.

X

X

Snelle legering, goed verpakt

Vlotte levering en alles picobello in orde

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR