het is zo goed verlopen dat ik zelfs voor een vriend een bestelling geplaatst heb. correcte prijs en afhandeling.
Hey Ronny! Hoeveel vrienden heb je? Dit mag je wel voor iedereen doen hoor! 😉 Ontzettend bedankt voor je goede woorden! Zowel online als offline. Tot snel!
De levering ging zeer snel. Top materiaal. in het begin een paar mailtjes moeten schrijven voor een retouraanvraag,maar nadien zeer vlotte afhandeling van het probleem. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel .Mvg. Eddy
Original recension
De levering ging zeer snel.Maar de retouraanvraag voor ,volgens mij een productiefout , laat zich aanslepen. Ik had beter geschreven dat het het artikel niet voldoet aan mijn eisen en teruggestuurd. en 2 weken later een nieuw besteld. Mvg. Eddy
Goede telefonisch bereikbaarheid en goed advies. Snelle levering.☑️
Wat goed dat je ons bestelproces als fijn ervaren hebt en dat je bestelling je snel heeft gevonden! Zijn jullie een goede match? 🥰
Alles prima verlopen. Heel scherp van prijs, snel geleverd en goed verpakt.
Jij mag blijven! 💛
Zoals altijd keuring geregeld!
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles weer zo soepel is verlopen!🙌🏼
Na de eerste contact was het al vertrouwd en alles top gegaan. Service is ook super. Top en bedankt.
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛
Zeer goed en binnen 1 dag geregeld en in huis
Zo heb jij meer tijd om leuke dingen te doen!
Correct en snel geleverd
🏎️💨
Alles prima verlopen
Bestelling was weer de dag er na binnen. Goed en netjes verpakt.
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Luchtpomp gekocht, goede prijs..
Heel veel plezier van je luchtpomp! Ontzettend bedankt voor je review en natuurlijk je bestelling bij ons!
Zeer snel geleverd en het goede.
Door en fout in het magazijn is bij mij het verkeerde product afgeleverd. Dit werd door een telefoontje met de klantenservice opgelost zonder problemen . De volgende ochtend werd het juiste product al bij mij thuisbezorgd!!
Hey Kurt! Wat fijn dat je zo positief bent ondanks dat we een foutje hebben gemaakt! Nu weet je in ieder geval dat we áls we fouten maken, ze ook weer snel rechtzetten! Dankjewel voor je bestelling en beoordeling.
Al meerdere malen besteld bij Toppy (van toen het nog Pooltopper noemde). Recent een beschadigde verzending gehad, alles keurig opgelost. Prijs/kwaliteit zeker top!
Ahhh hier hebben we een topfan van de eerste rij! Wat vet dat je al zolang bij ons terugkomt en sorry voor je beschadigde zending! Fijn dat we het meteen hebben kunnen oplossen. Tot de volgende keer maar weer 🙌🏼
correcte en vlugge levering dito service na verkoop!
Ja het pakje was nog eerder in het hotel dan ik zelf
In het hotel?! Dacht dat wij alleen spullen voor in je tuin verkopen! 😉
Toppy
Stipt geleverd. Prima apparaat. Reeds resultaat na 1 dag.
Dat belooft wat! Heel veel plezier ervan! Dankjewel voor je bestellling en beoordeling! 😃
Met zo'n snelle levering daar kan menige website een voorbeeld aan nemen. Dank voor de snelle levering
Dankjewel voor dit compliment! Mop mop gas erop! 🏎️💨
Vlot besteld en geleverd.
Snel besteld snel geleverd prima in orde
De levering was perfect op tijd. De chauffeur belde me om te zeggen dat hij de pomp had afgeleverd, maar hij sprak geen Nederlands, Engels of Duits. Slechts een beperkte kennis van het Frans. Ook de handleiding van het product was erg summier en ik heb op het net moeten uitvlooien hoe de installatie moest verlopen
Hey Werner! Dat is lastig communiceren. We werken met een transporteur die ook Poolse chauffeurs in dienst heeft, maar die zou wel de basis moeten kunnen om jou uit te leggen dat je bestelling eraan komt... Over de handleiding, fijn dat je dat meldt. We gaan even kijken of we hier iets aan kunnen doen. Wellicht dat we er een advies bericht over kunnen maken! Weet trouwens dat we productexperts in dienst hebben die jou kunnen helpen met de installatie. Zij hebben het vaker gedaan ;)!
Scherpe prijs, vlotte levering --> heel tevreden
zeer goed