Ondanks melding dat het langer kon duren voordat de bestelling verzonden zou worden, had ik deze zeer snel binnen. Weer snel en correct geleverd!
Bij mijn bestelling ontbrak iets, maar na 1 mailtje werd het uitstekend opgelost. Toppy service dus!
correcte en perfekte afhandeling van mijn bestelling!
Wordt uitstekend op de hoogte gehouden van je bestelling en keurig op tijd geleverd. Top!
Ze noemen zichzelf toppy.... Maar het was beter floppy..... BBQ besteld.... Krijgen we 4 filters van weet ik wat geleverd... Tja... Misschien ook moeilijk te onderscheiden... Het betekent dat er dus geen extra check is voor het inpakken... Vreemd al bij een toppy bedrijf... Niet??? Wat mij nog het meeste stoort is dat je eerst het verkeerde product moet terugzenden met bewijs dat je het hebt terug gezonden.... Vooraleer je uiteindelijk je goede producten gaat krijgen????? Ik dacht dat zij de fout maakten.... En niet ik.... Ik betaal voor een BBQ van 108€...en krijg 4 simpele filters toegezonden van misschien amper 20€....dan krijg je daarna ook nog een geweldige mail waarin staat.... Onze toppers doen hun best om alles zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden????..... Welke toppers dan?..... Noem jezelf geen topper als je zulke fouten maakt.... En bovendien geen enkele service geeft..... Alsof het de fout van de klant was???...... Geen internet bedrijf waardig deze site.... Toppy.... Jullie zijn een grote floppy..... Nooit meer!!!!!
Hey Danny, Rustig aan, onze zeker wel 'Toppers' werken kei hard om alle bestellingen weg te werken. Helaas er is bij jou iets misgegaan, waarschijnlijk is er een verkeerde pakbon gescand en is jouw barbecue bij iemand aangekomen die filters had besteld! Lucky him of her ;)! De reden dat we je vragen om een bewijsje van het terugzenden is om jouw sneller een nieuw product op te sturen. Anders zouden we moeten wachten tot we de filters weer terug in het magazijn hebben. Dus ook dat is om jou sneller te helpen. We hebben inderdaad een foutje gemaakt en die zullen we ook oplossen, maar laten we wel gewoon normaal met elkaar omgaan. De barbecue komt gewoon nog eens jouw kant als je contact opneemt met de klantenservice. Alvast veel barbecue plezier.
Spullen zijn netjes en vlug geleverd
Duidelijke website en snel verzonden.
Wegens drukte zou de levering wat langer op zich laten wachten maar na 2 dagen stond het al aan de deur. Zeer vlotte service aan goede prijs. Top!
Bestelling prima verlopen. Alleen het verzenden en het op de hoogte houden ervan wat minder. Het bleek al bij een post nl punt te liggen. Terwijl ik die melding niey gekregen heb.
Alles na wens
Snelle levering.
Zowel telefonisch als on-lune goede service
Goede producten voor een goede prijs. Jammer dat veel zwemspullen niet op voorraad was. Mijn bestelling kwam in 3 pakketten op 3 verschillende dagen aan. In principe niet erg, maar het zal fijn zijn als in de mails wordt aangegeven wat er precies wordt geleverd. Ik verwachtte alles in 1x en het was een teleurstelling dat ik maar 1 ding kreeg van de hele bestelling.
Snelle levering.
Product in 1ste instantie niet ontvangen (door bezorger terug gestuurd ivm schade). Had wel een bericht verwacht v toppy omdat retourzending 6 dagen geleden al terug bezorgt is bij toppy. Niks gehoord! Na zelf contact opgenomen te hebben meteen nieuwe zending gekregen. Top gedaan echter was niet goed ingepakt waardoor product (wederom) was gaan lekken. Hier is nog wel wat aan te vebeteren. Verder prima service!
Hey Patrick, We zien door de pakketjes even de pakketjes niet meer! Er is een nieuwe zending naar je onderweg! Fijne strijd tegen die walge(n)lijke algen!
Original recension
Product niet ontvangen. Is door bezorger terug gestuurd (zonder mijn tussenkomst) ivm met vastgestelde lekkage. Had wel een bericht verwacht v toppy omdat retourzending 6 dagen geleden al terug bezorgt is bij toppy. Niks gehoord! Geen enkel bericht, ook niet dat een nieuwe zending in de maak of onderweg is. Teleurstellend.
Snelle en correcte levering, goede communicatie over levering. Prima
Snelle levering, duidelijke antwoorden op vragen
Retour afhandeling. Oplossen van de fout. Communicatie. Bereikbaarheid. Gewoon jammer. Niet goed vegaan.
Hey Reinout, Hé shit dat het mis is gegaan. Hoe hadden we je beter kunnen helpen dan? Want zoals ik in de communicatie tussen jou en onze klantenservice topper Maartje kan zien hebben jullie goed contact gehad en hebben we meerdere oplossingen geboden. We horen het graag!
Prima service en kwaliteit is zoals verwacht
Alles goed verlopen
Kleine lekkage o ring opgelost met zuurvrij siliconen, voor de rest geen probleem. Ik ben zeer tevreden.
Heb een full inverter pomp gekocht (w'eau 7.6 kW) deze is meteen verstuurd en binnen de beloofde tijd geleverd. De pomp werkt echt fantastisch op mijn zwembad, een intex 549 x 274 x 132, en was in een paar uur van 24 graden naar 28 graden gegaan in de boost stand!!!
Ik ben blij met Toppy. En de verpakkingsdoos vond ik grappig. Toppy. Kwaliteit van de zwembadtegels is echt goed.
3 juni een bestelling gedaan van 2 artikelen.5 juni kreeg ik de eerste helft van mijn bestelling. 8juni gemaild wanneer de rest van mijn bestelling nou geleverd zou worden en kreeg toen te horen dat het 2de artikel niet geleverd was...ze maakte het gelijk in orde....Tis nu 12 juni...nog steeds niks....
Hey Monique, We hebben het even voor je gecheckt en het is naar je onderweg!