Super service
Bij Toppy zijn de filters zoals op instagram of snapchat nog niet uitgevonden ;)
Zou ik zeker aanraden ..
Wij jou ook! 😉
Ondanks postnl hebben ze bij toppy alles correct geregeld en voor me opgelost. Ook toen bleek dat ik het verkeerde had besteld hebben ze geregeld dat ik het kon ophalen nog dezelfde dag. Echt super en fijne service!!!
Foutje kan gebeuren! Zowel bij ons, als bij jou! Fijn dat je ons wist te vinden en tot de volgende!
Perfect te volgen, gratis en snelle levering !
Dankjewel voor je bestelling én beoordeling Conny! Super fijn dat 'ie snel bij z'n nieuwe baasje is aangekomen!
De bezorger hielp zelfs mee het pak van 50 kg op een transpallet achter het huis te brengen.? Toppy.
Vele handen maken licht werk! De credits voor de sterke mannen moeten we wel afgeven aan de transporteur, want die was niet van Toppy zelf. Maar goed om te horen dat hij zou behulpzaam (en sterk) was! 💪🏼
Alles perfect verlopen!
Dát horen we graag! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling Dirk!
Zijn in afwachting op levering. Nog niet mogen ontvangen.
Hey Walter! Het is goed dat je dit laat weten, want zo te zien is er wat mis gegaan. We hebben meteen een nalevering aangemaakt, dus morgen komt je bestelling binnen als het goed is! Sorry voor het ongemak!
Zoals eerdere bestellingen. Duidelijk en makkelijk bestellen. Keurig en op tijd geleverd.
Monique! Leuk dat je weer bij ons in de winkel was! Ben je alle seizoensmagazines al aan het sparen?
Uitstekend.
🙌🏼🙌🏼
+py!
goed produkt, zoals de omschrijving, mooie prijs en een nette en snelle aflevering.
Heel veel plezier ervan John!
Duidelijke omschrijving op website. Besteld en zeer snel geleverd. TOP.
Hey Robert! Wat fijn om te horen dat we die teksten niet voor niets met zoveel aandacht schrijven!
bestelling en levering zijn goed verzorgd. levering zeer snel gekregen en goed ingepakt.
Mooie doosjes he!
Alles vlot verlopen zoals het hoort
Juist! Zoals het hoort! Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een dikke 10 te geven!
5 sterren tevredenheid . Behandeling van de bestelling : TOP info ivm shipping : TOP Aankondiging van levering : TOP Thuislevering in sterke verpakking : TOP Klantendienst na verkoop : TOP
En 5x TOP is TOPPY! Dankjewel Jan! Welkom bij de blije klanten club!
Het was top
Jij ook!
Heel goed snelle levering
We trainen samen met Max Verstappen!
Alles toppy geregeld, snel geleverd. Netjes verpakt, alles helemaal top!
Jij ook! 😉
Snel en correct.
visvijver benodigdheden vanuit mijn luie stoel besteld en vlot aan huis geleverd. Zoals gewoonlijk vlot geleverd en redelijk geprijst.
Heerlijk he! Waarom zou je nog naar de winkel gaan? (oke, oke omdat ze nu gesloten zijn...) Maar we blijven graag jouw vijver-leverancier!
Zoals steeds.. de naam zegt het zelf "toppy
Dankjewel Geert!
Ik zit nog te wachten op de op startset bacteriën voor het filter. Dat duurt nu al een hele week.
Hey Ger! Wachten is nooit fijn he, maar we zijn ermee bezig! Het lijkt te gaan om een ontbrekend onderdeel. Onze vijverspecialist Raoul zit er bovenop, dus het komt goed! Hold on!
de bestelling was er al binnen 1 werkdag. Het zwembad is fantastisch. Ik schrok wel eventjes van de grootte. Maar zelfs in je eentje is 'ie redelijk eenvoudig op te zetten. 11.000 liter water is behoorlijk wat, dus vul em voordat er weer een watertekort is in Nederland. Bij mij duurde het 14 uur met de tuinslang.
Aiiii! Dat belletje had wel even gemoeten! We gaan even kijken waar het mis ging. Is het wel allemaal gelukt nu? Of moeten we daar ook nog stappen in maken? We horen het graag en we stoppen pas als je alles binnen hebt en blij bent. 😁
Original recension
1 mailtje als bestel bevestiging. Verder niks gehoord. Opeens een bezorger voor de deur. Die zou ook een half uur van tevoren bellen... Niet dus.
Duidelijke informatie op de site, bestelling is vervolgens snel geleverd.
Super! Alles kunnen vinden? Tot de volgende keer Mariska!
Vriendelijke mensen aan de telefoon,maar mijn pakje heb ik nog niet .dit komt door postverzending. Ik ben benieuwd wanneer dat opgelost is. Alles netjes opgelost ik ben tevreden.
Hey Els! Als het goed is, is jouw pakketje gisteren afgeleverd! Tijdens z'n herening met de andere pakketjes in het postsorteercentrum vond hij het denk ik net iets te gezellig en heeft 'ie zich verstopt. Maar gelukkig is hij nu weer bij jou. Sorry voor de vertraging!
Original recension