Filter

Topservice

eerst de verkeerde zwembadtrap gekocht die zonder probleem terug mocht opgestuurd worden en na enkele dagen hadden we ons geld al terug . Een grotere besteld en na 2 dagen werd deze al geleverd .

Vlugge levering alles tip top in orde

Prima producten en goeie levering.

Kwamen het zelfs sneller brengen dan gepland. Toevallig thuis. Mooie stevige doos dus goed verpakt.

Alles goed ontvangen spijtig de filter passé niet ben zeer tevreden

Snel en keurig

Snelle levering, klantvriendelijk en behulpzaam, keurig netjes verpakt, mooie prijzen.

Wij hebben gekregen wat wij verwachten.

De terras verwarming komt overeen met de beschrijving op de site en komt overeen met onze verwachtingen.

Kan niet beter ,TOP.

Snelle actie bij de bestelling en een snelle reactie toen bleek dat de Uv lamp(55W) van de geleverde TMC UV filter gebroken was bij het transport. Een telefoontje,een foto toegezonden en binnen het half uur was alles ok.Een dag later kreeg ik een gratis nieuwe lamp. Ik ben een ZEER TEVREDEN KLANT!!!!

Ik zeer tevreden

perfecte levering

alles oké

Top service van Toppy

Toppie van Toppy

Toppy oke als ze post nl niet laten bezorgen

Bestellen gaat goed alleen levering door post nl is bar slecht in plaats van de dag erna geleverd 4 dagen op mijn spullen gewacht. Zeer slecht. Indien ik weer een bestelling plaats en zo lang moet wachten bestel ik nooit meer bij toppy

Geweldige Service!!

Ze staan op mijn homepage pagina sinds kort !!! Top klantendienst! Cheers

Zeer vlugge levering de jacuzzy is super heb er al veel van genoten ben er heel blij mee

heel tevreden

Wat problemen bij het bestellen en betalen via de web side. De klantenservice was zeer behulpzaam. De levering was snel.

Prima geholpen

Goed bereikbaar, doen wat ze beloven

fijne complete site, snel geleverd

Uitgebreide site en mijn bbq werd snel geleverd. Het enige wat ik nog miste was dat ik de gasslang en gasdruk regelaar niet erbij kon bestellen.

Op tijd geleverd, keurig verpakt. Filter Werkt prima, na dag al verschil zichtbaar

Naam Toppy is niet gestolen,top levering qua verpakking en snelle afhandeling. Aanrader.

Uitstekend.

Bij de eerste verticuteermachine zat er helaas een verkeerd stukje in maar de snelheid waarmee het toestel is vervangen was top. Is voor herhaling vatbaar.

Snel te bestellen en snel bezorgd

Veel sullen voor een goede prijs. Het bestellen gaat super eenvoudig.

Heel deskundig bedrijf in logistiek

Goede website, ruim productaanbod en snelle accurate levering.

Doen wat ze beloven

Snel, duidelijke website, scherpe prijs. Enige opmerking is dat er geen verzendmelding wordt gemaakt of track en trace wordt geboden. Dus het ineens in huis!

Bedankt voor de goede service, toppy!

Nadat mijn bestelde gazonmest door meegestuurde verticuteerhark tijdens transport ws beschadigd heeft Toppy direct gratis een nieuwe zak gazonmest en een doos grasszaad (welke niet was beschadigd maar wel welkom was) nageleverd! Bedankt voor alsnog de goede service, Toppy!

Snel en correcte bezorging

4 lekkere luchtjes om in de whirlpool te gebruiken ontvangen. Dat ga ik van genieten

Prima!!!

Snelle ontvangst goederen Zeker aan te raden

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR