Eenvoudig te bestellen en te betalen. Juiste produkt. Goede prijs. Vlug geleverd.
Precies zoals het hoort dus! Tot de volgende keer Stefaan!
Ik ben heel tevreden, de bestelde goederen zijn prima en werden zeer zeer vlug geleverd.
*virtuele highfive!* 🙌🏼
Reageren op je berichten als je vragen hebt en komen hun afspraken na.
Dan zullen we als kers op de taart óók nog reageren op jouw review! Dankjewel en tot snel! 😃
Ik zocht online naar een bepaald type terrasheater. Ik kwam hierbij bij Toppy terecht, met grote afstand de goedkoopste! Verdacht goedkoop bijna... Ondanks negatieve recenties online besloot ik de gok te nemen en bij Toppy te bestellen. De dag erna werd de heater geleverd, keurig zoals het hoort. Van mij dus een dikke 10 voor Toppy!
Hey! Van zo'n positieve review worden wij warm! Hopelijk jij ook van je terrasheater! Mocht je het leuk vinden, in ons herfstmagazine hebben we nog meer warmmakers voor in je tuin met zélfs een kortingscode. https://www.toppy.nl/herfstmagazine-2020. Bedankt voor je review en tot snel! Pleun van Toppy
vlug en proper geleverd
Yes een tien! We hopen je snel weer te zien! (en dat rijmt😋)
Prima afwikkeling. Snelle afwikkeling
Snelle levering en een topproduct voor het water op peil te houden van onze jacuzzi!
Heel veel bubbelplezier!
Snel en efficiënt
🚀🚀
alles netjes geleverd.
Nee jij bent geweldig! 😍
Goede ervaring zoals de vorige keer snel en wel.
Jouw vissen hebben smaak! Tot de volgende keer maar weer! 🐠🐟
Ik kan begrijpen dat een artikel niet binnen is maar laat dan tenminste weten wanneer wel geleverd wordt anders lijkt het alsof ze het vergeten zijn.
We zijn je niet vergeten Johan! Het product is nog niet op voorraad, we hebben gister contact gehad met de leverancier en eind volgende week zou het bij ons moeten zijn. Fingers crossed! Ik heb met Sem van de klantenservice afgesproken dat zij je persoonlijk een seintje geeft wanneer we het binnen hebben! Natuurlijk wordt hij dan ook meteen naar je opgestuurd! Nog héél even wachten! Het komt goed! Groetjes, Pleun van Toppy
Ik wilde een heater bestellen en werd geattendeerd op accessoires voor erbij. Daardoor heb ik besloten de heater en een standaard te kopen. Dat is echt een super idee omdat deze nu overal naar toe kan worden verplaatst. En ophangen kan altijd nog.
Heb je helemaal gelijk in! Weetje wat ook een hele leuke accessoire is bij een heater... Een warmtekussen... mégazacht, mooi en verwarmt direct je hele torso. Deze laat je niet meer los. Ik weet dat dit geen marketing kanaal is, maar ik ben zelf dus helemaal fan van dit kussen dus deze wil ik je niet ontnemen ;) https://www.toppy.nl/product/13023/sit-heat-warmtekussen-square-okergeel.html Met de code HERFST_01TB krijg je 7,50 korting ;) Groetjes, Pleun van Toppy
Zeer snelle levering. Pomp onmiddellijk geïnstalleerd en het water blijft glashelder!
Fijn dat je ons dan ook zo'n heldere beoordeling heeft! 💦
Alleen maar goede ervaringen bedankt!
Jij bedankt en tot de volgende keer!
Zeer tevreden van jullie service en ondersteuning.
Bij vragen altijd vragen! We hebben niet voor niets product experts in huis! Veel plezier met je aankoop!
Al meerdere dingen bij Toppy besteld, steeds vlot geleverd en de artikelen zijn van goede kwaliteit.
Heeft iemand jou al verteld dat we blij met je zijn? 😃
Een hele goede en vriendelijke nazorg als er even iets niet is goed gegaan bij een bestelling. Een echte aanrader
❤️❤️
Bestelling en levering zeer correct. Vandaag besteld, morgen geleverd was top!
Vandaag besteld, morgen in huis eeh... tuin! 🏡
Niks meer aan doen! Dankjewel voor je uitstekende beoordeling!
bestelling is keurig afgeleverd
Bedankt voor je acht, maar dat is nog geen 10! Laat me weten via [email protected] hoe we van jouw acht de volgende keer een 10 kunnen maken! Want dat gaan we dan regelen natuurlijk! Groetjes, Pleun van Toppy
Alles correct verlopen !
😃😃 #dastoppy
Ik werd verrast door de bezorger. Hij stond om 7:45 voor de deur. De melding dat er vandaag bezorgd zou worden kreeg ik om 7:53. Voor de rest was alles prima in orde.
Dan was hij in ieder geval op tijd! Té op tijd! Ik hoop dat de bezorger geen ochtendhumeurtje had en dat je veel plezier hebt van je bestelling!
Alles goed geregeld
😃
Vandaag besteld, morgen in huis eeh... tuin!
#dastoppy