Filter

Goed wat ik besteld heb had ik snel binnen

Super geholpen door de klantendienst

Wij hadden een onderdeel defect. Enkel het onderdeel aanleveren was niet mogelijk dus kregen we een financiële tegemoetkoming als we het geheel opnieuw bestelden. We zijn op jullie voorstel ingegaan. Waarvoor dank

Artikel 2x verzonden

Het artikel is 2x verzonden omdat het de 1ste keer blijkbaar niet opgehaald is geweest door DPD waar de fout ligt geen idee maar na een week heb ik het bestelde artikel wel gekregen omdat ze de bestelling opnieuw verzonden hebben

Vlotte afhandeling en goed product

Kokido zwembadstofzuiger Telsa 2 besteld, snel geleverd en zeer goed product. Prijs/ kwaliteit is top!

De pakjesdienst haalt uw bedrijf naar beneden

Ik heb een nieuwe zwemvijver pomp gekocht bij Toppie omdat mijn pomp defect was. Ik had ze ook elders kunnen kopen en had dat misschien beter gedaan. Toppie is eigenlijk niet meer en niet minder dan een box mover. Pribleem is dat ze in zee gegaan zijn met DPD. Met DPD is echt de slechtste pakjesdienst het pakket besteld op dinsdag en de maandag erna pas geleverd. Het excuus was dat het erg druk was….. probleem is dat ik nu met groen water zit en extra kosten mag maken. Ik bestel in het vervolg elders.

Snelle levering, goed materiaal.

Snelle levering, goed materiaal.

Toppy

Eerste besteld bij Toppy. Prijs was uitstekend en de dag na bestellen werd alles geleverd.

Te lang moeten wachten

Voor 20:00 besteld. En 6 dagen moeten wachten.

Parfait et très rapide

Aucun problème à signaler, ni technique, ni de livraison, même plus rapide que Amazon

Snelle service goede kwaliteit

Goede prijs voor mooi artikel.

Zeer tevreden over de service

Zeer goede service, de persoon die leverde was super vriendelijk en beleefd alsook heel behulpzaam. Top!!

Superrrrr mooi stevig zwembad

Snel en goedkoop geleverd

10 euro inclusief verzenden goedkoper als Hornbach

Op tijd geleverd, verpakking kan beter

Volgens afspraak 6 flessen geleverd in een doos waar de flessen los in zaten. Het was een cadeautje en we hadden toch echt een wat luxere verpakking verwacht. Echt een verbeterpunt!

Tevreden.

Vlot verlopen, geen problemen. Op website vond ik niet meteen terug wanneer de levering zij plaats vinden maar was uiteindelijk wel met tracking en binnen de 2 werkdagen, dus zeker tevreden

Ik heb een superervaring.

Nog nooit gehoord over Toppy. Ik dacht een een of andere vage buitenlandse levering maar het stond binnen een paar dagen al op de stoep. Helemaal prima dus.

Alles was tip top in orde en op tijd geleverd .

Toppy!

Correcte prijs en snelle levering

Super snelle levering

Een nieuwe zandfilter pom set gekocht en de volgende dag al in huis. Makkelijk te installeren. Heel tevreden mee

Spijtig dat het statief voor een 13" niet op voorraad was, scheelt €10 aan verzendingskosten.

Heat reflector is iets te klein, laat langs de zijkanten toch rechtstreekse hitte van de houtskool door waardoor er toch verbrande plekken in het vlees ontstaan. Heb dit de 2de maal kunnen oplossen door een alu lekbakje dat groter was dan de heat reflector.

Eenvoudig en snel.

Alles ok

zeer tevreden

goede snelle levering ik vond het alleen een grote doos

Zondag een nieuwe pomp besteld, maandag al in huis. Top Pomp maakt overuren met dit weer .

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR