Snel geleverd en netjes verpakt
Ik heb het product bij levering onmiddellijk op een goede plaats bevestig mijn water is al iets helder maar ik wacht nog verder af.
Prima product en goede snelle levering.
De zuiger werkt niet
Hey Antoine, Ai dat is niet de bedoeling! Zou je contact met ons kunnen opnemen via www.toppy.nl/zogeregeld en via die weg informatie kunnen delen over jouw defect? Dan gaan we je helpen!
goede opvolging van de levering mogelijk
Zwembad bodemzeef aangeschaft goede kwaliteit niet van dat hele harde plastic. Degelijke verbinding naar de steel.
Zeer correcte winkel en snelle levering
Super bedankt voor het delen van jouw fijne ervaring!
Mooi verpakt vlug geleverd
Men dekzeil is van goede kwaliteit, zeer goed verpakt en heel snel geleverd!!! Toppy voor mij!!!
ik was verrast hoe groot de vijverpomp was, daar had ik niet naar gekeken. ben zeer tevreden, vijver is nu al heel helder. 1 keer ging de fontein hoger dan de bedoeling was waardoor het water uit de vijver werd gepompt, was gelukkig net op tijd om bij te vullen voordat de vijver droog kwam te staan
Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vijverpomp en dat je vijver nu al heel helder is. Het kan inderdaad even wennen zijn aan de grootte en kracht van de pomp. Gelukkig was je er op tijd bij om het waterniveau te herstellen. Als je nog tips nodig hebt om de fontein goed af te stellen, laat het gerust weten. Veel plezier met je vijver!
Vandaag besteld morgen geleverd
Bedankt voor snelle levering en oplossing voor probleem Met vriendelijke groeten Danny Vandijck
Hey Danny, We hebben de foto´s die je ons hebt toegestuurd in goede orde ontvangen. We begrijpen dat je niet tevreden bent met het zeil dat je nu in jouw bezit hebt, daarom hebben we onder garantie een nieuw zeil naar je opgestuurd. Geniet van deze mooie dagen!
Original recension
Beste, we hebben nieuwe noppenfolie besteld omdat bij de vorige blauw/blauw, ook bij jullie besteld, na een tiijd in de noppen geen lucht meer was en dus niet goed meer weŕkte, wat na een tijd normaal is. Hebben deze keer voor een duurder type gekozen zwart/blauw in de hoop dat beter zou zijn, gisteren hebben uit de verpakking gehaald en meteen gebruikt maar toen viel ons op dat in de noppen al geen lucht meer was, dit kan dus ook niet werken, Hoe kunnen we dit oplossen? Waar kunnen we hier foto's van sturen? Ordernummer: 3000257640 Alvast bedankt Met vriendelijke groeten Danny Vandijck Boomgaardstraat 11 3670 Oudsbergen België [email protected]
Ik bestelde een zwembad thermometer. Deze deed het slecht. Temperatuur te hoog en trillende naald. Toppy gemaild. Ik moest een foto opsturen en stuurde gelijk ook filmpje van de trillende naald. De dag erop stuurden ze me een nieuwe. Deze doet het prima
Bedankt voor het delen van je ervaring! Het spijt ons te horen dat de eerste zwembadthermometer niet goed werkte, maar we zijn blij dat het probleem snel is opgelost. We waarderen je geduld en medewerking bij het opsturen van de foto en het filmpje. Geweldig dat de nieuwe thermometer goed werkt. Als je in de toekomst nog vragen of problemen hebt, staan we klaar om je te helpen!
Mooie en lekker zittende stoelen. Snelle en nette levering
Mijn bestelling was amper verzonden of ze kwam bij wijze van spreken al aan ! En... goeie kwaliteit ! En duidelijke instructies !
Goed product
ze zitten erg goed. en kwaliteit ziet er goed uit en dat voor die prijs. we zijn er blij mee.
Perfect altijd gewend.
Slechtste webshop ooit. Snap niet al die prijzen die ze gewonnen hebben. Vorige week 18juli bestelling gedaan om 21:15 (met voor 22:00 volgende dag in huis!) Vrijdag 19juli bericht oops sorry we hebben vertraging. Word vandaag verstuurd en morgen zaterdag 20juli in huis. Nou heb niks gekregen. 1 pakket kwam woensdag 24juli en 2e pakket tot op heden (26juli) niet ontvangen. Eerste keer hier en nooit meer. Krijg elke keer een automatische antwoord dmv robot mail met onze excuses ik snap dat het vervelend is laat het morgen weten dan nemen we contaxt op Met postnl. Ze doen niks voor de klant. Vreselijke service. Bestel hier niet!
Hey Oscar, Zo te zien is jouw bestelling kwijt geraakt bij PostNl. Enorm balen! We hebben het verloren pakket aan je terugbetaald en hopen dat we het zo alsnog goed voor je hebben opgelost.
Mijn bestelling is nog niet aangekomen alhoewel deze zou gedeponeerd zijn in mijn brievenbus ????? Niets gevonden.. Wat nu? Heb gevraagd om pakketje terug te willen opsturen maar negatief antwoord.
Hey Marc, Vervelend dat jouw pakket de status bezorgd heeft gekregen terwijl de bestelling niet bij je geleverd is. We hebben je een verklaring toegestuurd waarin je schriftelijk bevestigd jouw bestelling niet te hebben ontvangen. Als deze ondertekend is gaan we het voor je oplossen!
Mijn bestelling is goed verpakt en snel geleverd. In een woord top.
vlotte levering ,top
Netjes en heel snel verzonden. Ruim assortiment , goede prijzen en veel op voorraad!
We hadden een spa gekocht die dezelfde week geleverd zou worden. Helaas zat er vertraging op de levertijd. Hiervan werden wij keurig geïnformeerd en we kregen de kans om de bestelling te annuleren of af te wachten, met tegoedbon ter compensatie. De spa werd uiteindelijk eerder dan de verwachte (vertraagde) levertijd bezorgd, de medewerker van het vervoersbedrijf heeft hem tot in de tuin kunnen brengen. We genieten nu volop van onze spa!
Bedankt voor het delen van je ervaring! Het spijt ons dat er vertraging was in de levering van de spa, maar we zijn blij dat je goed op de hoogte werd gehouden en dat je een compensatie hebt ontvangen. Het is geweldig om te horen dat de spa uiteindelijk sneller werd bezorgd dan verwacht en dat de medewerker van het vervoersbedrijf zo behulpzaam was. Veel plezier toegewenst met jouw spa!