Filter

Helemaal Toppy!

Vis voederapparaat gekocht. Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Een snelle correcte bezorging maar helaas bij het eerste gebruik een probleem

Mijn vijverstofzuiger deed het de eerste 5 minuten prima, daarna ploteseling diepe stilte... er zat een planteblad in de zuigmond. Nu maar afwachten of hij het morgen weer doet

goed produkt , snelle levering , heel tevreden

goed produkt , snelle levering , heel tevreden

Snelle correcte service

Mailde met de vraag welke zoutwaterpomp ik voor ons zwembad moest nemen. Kreeg vrijwel direct antwoord welke en met hoeveel zout ik moest nemen. Om 15.30 uur besteld en de volgende avond om 19.00 uur in huis. Echt een TOPPY service

mooie aanbieding, precies toen ik dit artikel nodig had

fijne aanbieding, precies toen ik een drijvend vijverfilter nodig had na eerdere aankopen hier ook op nieuwsbrief geabonneerd

Toppy is top

In minder dan 24hr een correcte levering van NED naar BEL Het gevraagde was gekend en zoals verwacht in orde Leuke ervaring

prima snel thuisbezorgd

snel geleverd prima

perfecte

Snelle levering en kwalitatieve support

Tevreden

Alles perfect afgeleverd

perfect!!!

Tijdig geleverd , en alles in orde.

Fantastische service

Zeer snelle levering, maar zeker ook de nazorg en support bij vragen. Tx Robert!

Supper en op tijd

Donderdag avond besteld en op vrijdag al geleverd prijs ok

Super klantvriendelijk!

Ik had een voederautomaat besteld welke het niet goed deed. Via mail kreeg ik steeds snel en vriendelijke reactie en werd er samen met de leverancier gekeken hoe het opgelost kon worden en anders zouden ze hem omruilen. Uiteindelijk het probleem kunnen verhelpen. Dus bonuspunten voor de klantvriendelijkheid, het product was zeer gunstig geprijsd en werd snel geleverd, dus niets dan lof voor Toppy.

In eerste instantie bijzonder vriendelijk en terzake kundig aan de telefoon!

We hebben besteld. Wordt vervolgd als de bestelling binnen is :)

Snelle service zonder extra kosten

Snelle service zonder extra kosten

prima en snel!

goed en betrouwbaar..

makkelijk en snel

makkelijk en inderdaad snel, tevens voor ons is afhalen,in Uden super. betreft ophalen, onze vriendin moest ?? (begrip)wel ipc een legetimatie tonen,om onze desinfectie tablettjes aftrhalen, terwijl ze de/het/een,betaal,bewijs,goed gekeurd door ABNAMRO,bij zig had. Vraag, en overleg binne Uw Team, bij een bestelling en betaling vanaf €10.00.gratis bezorging bij Toolstation.nl miss by Toppy,een Lagere drempel om te (kleinere producten)bestellen ??? met vriendelijke groet, met de Wens, Veel omzet, weinig personeel

Toppy 👍👍

Bijzondere service zowel met bestellingen als met retouren !!

altijd toppy

Toppie geregeld

Zo als beschreven en snelle levering

Correct en zeer snelle levering. Toppy!!!

Helemaal geen opmerkingen, alles verliep zoals belooft.

toppy !

alles goed en snel geleverd, tevreden klant erbij !!

Toppy !

Alles liep op wieltjes. Geen zorg of ergernis. Proficiat voor alle deelnemers . CK

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR