Filter

Alles perfect in orde!

Snel geleverd, en alles heel degelijk verpakt.

Snelle afwerking en bezorging

Na het bestellen snelle reactie .Bezorging was ook goed geregeld. Goede ervaring .

TOP

Snelle levering alles vlot verlopen

Bestelling melkzuurbacteriën

Mijn eerste ervaring is niet positief, eerst we gaan u bestelling klaarmaken daarna geen voorraad,komt niet echt professioneel over, er is netjes contact opgenomen en uitleg gekregen waar het fout was gegaan dus ik zal mijn mening herzien ik ben tevreden over de service die de bedrijf leverde.

Vlot verloop

Toppy, zoals elke keer! 😉

Snelle levering, en handige slimme promoties.

Men maakt reclame elders goedkoper vertel het ons, maar doet er niets mee

Ik heb een bestelling willen plaatsen, maar die was elders goedkoper. Gemeld en kon de prijs krijgen zoals het bij anderen ook was. Dit is dus een verkooptechniek om bestellingen bij anderen weg te stelen. Als ze bv 10% extra hadden gegeven en de prijs aangepast hadden naar permanent die van een ander had ik het begrepen. Nu kapen ze alleen bestellingen bij anderen weg... zo jammer. Verder prima service en snelheid, maar jammer van deze miskleun Als ik besteld had bij anderen had ik het dagen geleden al in huis gehad, maar nu 4 dagen vertraging door hun tactiek...

Top.

Bestelling geplaatst, kwam iets later dan verwacht, maar kreeg daar bericht van. Product was top verpakt en precies wat ik besteld had.

Snelle levering en uitstekende service

Uitstekende service en klantvriendelijk personeel. Levering was 1 week uitgesteld wegens uitgeputte producten in magazijn, maar paar dagen later was alles al geleverd. Super !

helemaal top van begin bestelling tot de levering

goede website alles goed te vinden

Bestelling vlot verwerkt en volgende dag geleverd.

Correct behandeld en op de hoogte gehouden. Prima product voor een goede prijs.

Vlot en vlug.

Prima geregeld

Prima geregeld

Goed verlopen

Goede service,goede prijs-kwaliteitverhouding, op tijd geleverd.

Kan beter.

De levertijd zou tussen 08.00 en 21.00 u zijn. Kan dit niet preciezer geschat worden ?

Beste prijs ( promo) Supersnelle verzending BE

Toppie

Zeer snelle levering en goed product

zoals ik gewoon ben Toppy : super

Snelle en correcte levering

Toppy Service

Inmiddels vele ervaringen met Toppy ( Toppershops ) en het kan aan mij liggen, maar altijd een Top(py) service gehad. En als er dan eens iets niet goed gaat of je doet een beroep op de productgarantie of zelfs een beroep op Toppy buiten de garantie, de service was altijd perfect. Voor mij althans wel. Toppy bedankt !!!

Correcte levering

Zoals gewoonlijk correcte levering en info

Zeer snel en netjes geleverd.

Product(en) zeer snel en netjes geleverd. We hadden iets verkeerd besteld, maar het was helemaal geen probleem om het (kosteloos) te retouren. De dag erna was de goede bestelling al weer binnen. Toppy jullie zijn Toppie!

Goede levering en op tijd goede prijs kwaliteit

Snelle service, klein hokje maar volledig glad gestreken.

Toppy had een leuke actie, schoonmaakmiddel met speaker. De doos AquaFinesse kwam heel snel maar er zat geen speaker bij. Één kort mailtje was genoeg, ik kreeg alsnog de speaker toegezonden met excuses. Foutjes maken mag, het gaat er om hoe je het oplost. Dikke negen!

helemaal toppy

de bestelling was er een dag eerder dan gezegd, helemaal top

Vlotte en snelle afwerking

Goede informatie bekomen en een vlotte uitvoering van mijn bestelling

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR