Blij met mijn badpak!
eerder dit badpak besteld en mijn oude was echt op nu weer een nieuwe besteld en weer helemaal blij mee
6 October 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.933 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering en betrouwbare service. Het assortiment en duidelijke productomschrijvingen helpen bij keuzes. Verpakking is zorgvuldig en artikelen komen in goede staat aan. Over het algemeen is de winkelervaring positief en is de klantenservice toegankelijk wanneer dat nodig is.
6 October 2026
Linda
Zaandam
Vooral in de winkelen wat een ontzettende lieve behulpzame verkoopsters
3 October 2026
Marianne
Wijk en Aalburg
Met een extreem grote cupmaat heb ik al jarenlang problemen met het vinden van de juiste maat. Nadat mijn speciaalzaak (75 km verderop!) sloot en ik online niks geschiktst kon vinden, wees Google-AI me op Farfallina, 15 km van mijn woonplaats! Aanvankelijk online besteld, dat werkte prima. Toen ik toch iets wilde ruilen en ben daarvoor naar de winkel gegaan, ook daar was de service geweldig. En wat veel keuze hebben jullie! Hier ben ik voortaan vaste klant.
1 October 2026
Manjo
Oss
Ik vond hier nog een deel van de bikini in de sale. Het werd snel verzonden.
1 October 2026
S
I
Eindelijk een site waar je met een grote cupmaat ook mooie badmode kunt kopen en keuze genoeg. Zeker aan te raden voor de dames met een grote cupmaat!
26 September 2026
Daisy
Nijmegen
Duurt meer dan 2 weken voordat het pakketje werd bezorgd. Komt niet overheen met de aangegeven 2 tot 5 dagen bezorgtijd. De kwaliteiet van hetzelfde product wordt steeds minder.
Beveelt niet aan
23 September 2026
Beata
Sprang
Wat vervelend dat je pakket zo lang op zich heeft laten wachten. Wij hanteren een levertijd van 2 tot 7 werkdagen, maar het kan helaas voorkomen dat dit soms iets langer duurt. Wat betreft de kwaliteit vinden we het jammer om te horen dat je dit zo ervaart. Wij herkennen dit zelf niet en hebben hier tot nu toe ook geen eerdere klachten over ontvangen. We zullen je feedback wel meenemen en dit bespreken met onze leverancier van het merk dat je hebt besteld. Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak!
Fijn zittende sportBH. Echt een aanrader.
22 September 2026
Petra
Wierden
Het was goed verpakt er zat een leuk kaartje bij wat het wat persoonlijker maakte. Pasvorm is goed, erg tevreden
20 September 2026
Tess
Raalte
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Farfallina. Ze hebben een groot assortiment, ook in grotere cupmaten, met mooie merken zoals Freya. Mijn bestelling werd snel verzonden, was netjes en mooi verpakt en er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. Dat maakte de ervaring extra prettig. Ik bestel hier zeker graag nog een keer!
19 September 2026
Anna
Utrecht
Makkelijk besteld, snel geleverd, goed communicatie via mail
19 September 2026
Fréderique
Kaatsheuvel
Mijn beha was zorgvuldig ingepakt. Met een vriendelijk kaartje erbij. Pasvorm is uitstekend. Ik zou zo weer lingerie bij jullie bestellen.
16 September 2026
Lida
KATWIJK
Leuk verpakt en snelverzonden
16 September 2026
Miranda
Etten-Leur
Ik vind het altijd heel moeilijk om een passend badpak te vinden. Het was een gok om het via internet te bestellen. Maar het pakte goed uit. Het past goed en staat prima. Ben er heel gelukkig mee. Het werd snel toegezonden en was heel mooi verpakt met een leuk kaartje er bij. Misschien nog een tip: het badpak had niet in zo'n doos gehoeven, volgens mij had het ook prima in een envelop door de brievenbus gekund.
12 September 2026
Elly
Tiel
Super behulpzaam en bekwaam personeel. Neemt alle tijd, denkt met je mee. Niks is teveel. Breed assortiment en keuze. Echte aanrader.
7 September 2026
Margriet
's-Hertogenbosch
Snelle verzending, mooie artikelen! Superservice!
3 September 2026
Miranda
Den Helder
Bestelling liet lang op zich wachten. 13 dagen na bestelling kreeg ik bericht dat het was afgeleverd. Geen bericht waar. Ik deed navraag bij de klantenservice en kreeg een algemene boodschap even geduld te hebben. Mijn buurman had hem. Maar als hij niet eerlijk was geweest had ik het dus niet geweten. Nu ben ik niet zo blij met deze modellen en moet ik de terugzending zelf betalen en administratiekosten betalen. De retour instructie op het formulier zegt dat ik alle labels van de doos moet halen en dat hij dan zo terug kan via DHL maar dat is niet waar. Hij moet via de post. Jullie kennen de procedures niet. Ik zal niet opnieuw bestellen als ik twijfel over het product. Duurt te lang en die kosten had ik willen besparen
Beveelt niet aan
3 September 2026
ellen
Den Haag
Jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, Ellen. Je hebt artikelen besteld met een levertijd van 2 tot 7 werkdagen. Vanwege onze vakantie waren wij de eerste week van augustus enkele dagen gesloten, zoals vooraf op onze website vermeld. Je bestelling is op donderdag 6 augustus bij onze leverancier besteld, op 14 augustus bij ons binnengekomen en dezelfde dag verzonden. Volgens de bezorginformatie is het pakket op 15 augustus afgeleverd.
Wat betreft de retourinstructie: de labels kunnen inderdaad van het pakket worden verwijderd om verwarring bij DHL te voorkomen. We vinden je opmerking dat wij de procedures niet kennen dan ook jammer.
Retourkosten kunnen wij helaas niet volledig voor onze rekening nemen. We proberen deze met €5,95 zo laag mogelijk te houden.
Het was een geweldige ervaring . Mooi op tijd . Netjes verpakt met een persoonlijk kaartje . Top
1 September 2026
Tonny
Oisterwijk
Tevreden over het product. Het duurde wat langer omdat één onderdeel niet leverbaar was maar na contact was er snel duidelijkheid en deed men zijn best op tijd te kunnen leveren voor mijn vakantie. Top!
28 August 2026
Nynke
Goor
Duudelijke website makkelijk te bestelen. Snelle levering en prima op de hoogte gehouden.
27 August 2026
Marga
Mijdrecht
Het is wel vreemd dat wanneer je voor bijna € 200 hebt gekocht en er een paar dingetjes, zwemslipjes, niet goed/mooi passen, je er toch weer iets nieuws voor moet kopen. € 50 is dan ook best veel. Beter een tegoedbon ofzo geven zodat je jezelf later nog eens kunt verwennen met mooie spulletjes van Farfallina!
Francy
Eindhoven
Prima! Snelle service
maria
Eindhoven
Super snelle levering
Marjan
Westerhaar-vriezenveensewijk
Hele prettige persoonlijke aandacht in de winkel, en via de webshop bestellen gaat eenvoudig en snel. Levering voelt als een cadeautje.
23 August 2026
LWJ
Oss
Snelle bezorging en goed verpakt! Leuk briefje erbij van verzender Mooie producten voor grote cup maat. Niet helemaal duidelijk kledingmaat met cupmaat. Wel prijzig.
21 August 2026
Nelleke
Moerkapelle
Blij met mijn bikinitop Fantasie Koh Lipe.
19 August 2026
Ruth
Gouda
Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.
Catelijnen 9
5241CW Rosmalen