Eindelijk een mooie bikini die super past!

Eindelijk twee bikini's gevonden in een grote cupmaat die perfect zitten, steun bieden, maar er bovenal trendy uitzien. Super blij mee!

Blij in bikini

Bikini van Elomi besteld en zeer vlot in huis. Goede pasvorm. Ik ga blij op vakantie.

Goede pasvorm in de badmode

Als je ouder wordt heb je een betere pasvorm nodig voor de badmode. Farfallina heeft dit in het assortiment. Het kost wat, maar dan heb je ook wat :)

Mooie bikini’s

Ruime keuze, ook uit grotere maten Bestelling was snel binnen, en mooi verpakt

"Op voorraad" betekent ook daadwerkelijk op voorraad

Het artikel wat ik heb besteld was daadwerkelijk op voorraad zoals aangegeven op de website. Verder is het de volgende dag verstuurd, zoals beloofd.

Goede sevice

Bestelling was netjes geleverd. Veel vertrouwen.

Erge fijne zaak

Super service

Goede service zeer tevreden

Snel en netjes geleverd

Past perfect

Perfect badpak, past als gegoten, mooi dessin, uitstekende kwaliteit, wil geen ander meer hebben ,eenmaal Farfallina, altijd Farfallina

Goed!!

Goed!!

Mooi ingepakt en leuke persoonlijke kaart bij de bestelling. Ik bestel hier graag weer!

Voor ieder wat wils en juist in grote maten

Makkelijk op de website te bestellen mooi overzichtelijk vlugge service. Als het er bv niet is werd ik opgebeld voor een andere optie

zeer goed

Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Men kan er van op aan dat de maat klopt zoals opgegeven en het model komt overeen met de foto's. Zeer tevreden klant en dar niet voor het eerst.

Snelle verzending en retourprocedure

Mooie site, snelle verzending. Helaas paste het badpak niet, maar retourprocedure was ook heel snel en goed!

Alles snel en netjes

Goede levering

De bh’s hebben een enorm goede pasvorm.

Blij met m'n bikini

Correcte maten, snel geleverd, mooie korting, prima kwaliteit

Super kwaliteit

Product zoals beschreven.

Snelle en correcte levering

Het zwempak van Elomi werd de volgende dag verzonden en komt overeen met de foto’s.

Snelle en goede levering, leuk prijsje

Ik heb een prima ervaring. Was een bikini broekje in de sale Snel geleverd, netjes verpakt en super leuk prijsje

Blij met mijn nieuwe lingerie

Al jaar en dag draag ik Freya lingerie, dit past het mooist. Ruime keuze, ook in mijn maat. Snel verstuurd en netjes verpakt.

Helemaal top!

Jullie winkel al een aantal keer bezocht. Nu in de webshop besteld.

Snel.en netjes

Persoonlijj briefje. Blij mee

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.