Laden reviews...
168 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering en betrouwbare service. Het assortiment en duidelijke productomschrijvingen helpen bij keuzes. Verpakking is zorgvuldig en artikelen komen in goede staat aan. Over het algemeen is de winkelervaring positief en is de klantenservice toegankelijk wanneer dat nodig is.
Goede service en kwaliteit
16 May 2026
A.A.M
Helvoirt
Nvt
15 May 2026
Ellen
Terneuzen
Heel mooi broekje van goede kwaliteit. Zit erg mooi.
Renate
Vlissingen
Tevreden over de snelheid van levering en de kwaliteit :) De bh is erg mooi, maar hij valt helaas net kleiner dan andere modellen van Wacoal. Dus jammer dat ik hem nu niet kan dragen.
Nina
Castricum
Snelle levering en keurig verpakt!!
Anne-Lous
Someren
Mijn bestelling werd de volgende dag bezorgd. De producten waren afgeprijsd. Genoeg keuze tussen kwalitatief goede merken.
8 May 2026
Nadine
Zuid-Limburg
De winkel was aanbevolen door een lingeriezaak in Waalwijk. Ik ben er ergblij mee
Hestia
Wijk en Aalburg
Mooi product en proffessioneel ingepakr T
Daisy
STRAMPROY
Overzichtelijke website Snelle verzending. Goed verpakt. Top.
Elles
Arnhem
Eindelijk twee bikini's gevonden in een grote cupmaat die perfect zitten, steun bieden, maar er bovenal trendy uitzien. Super blij mee!
Annemieke
Rotterdam
Bikini van Elomi besteld en zeer vlot in huis. Goede pasvorm. Ik ga blij op vakantie.
Monique
Apeldoorn
Als je ouder wordt heb je een betere pasvorm nodig voor de badmode. Farfallina heeft dit in het assortiment. Het kost wat, maar dan heb je ook wat :)
Liesbeth
Utrecht
Ruime keuze, ook uit grotere maten Bestelling was snel binnen, en mooi verpakt
1 May 2026
Yanthe
Achtmaal
Het artikel wat ik heb besteld was daadwerkelijk op voorraad zoals aangegeven op de website. Verder is het de volgende dag verstuurd, zoals beloofd.
29 April 2026
nee
nee
Bestelling was netjes geleverd. Veel vertrouwen.
29 April 2026
Snel en netjes geleverd
25 April 2026
ANNA
Maastricht
Perfect badpak, past als gegoten, mooi dessin, uitstekende kwaliteit, wil geen ander meer hebben ,eenmaal Farfallina, altijd Farfallina
25 April 2026
PAULA
Maasmechelen
Goed!!
23 April 2026
T
Arnhem
Mooi ingepakt en leuke persoonlijke kaart bij de bestelling. Ik bestel hier graag weer!
22 April 2026
Anouk
Hoeksche Waard
Makkelijk op de website te bestellen mooi overzichtelijk vlugge service. Als het er bv niet is werd ik opgebeld voor een andere optie
21 April 2026
Cora
Capelle aan den IJssel
Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Men kan er van op aan dat de maat klopt zoals opgegeven en het model komt overeen met de foto's. Zeer tevreden klant en dar niet voor het eerst.
19 April 2026
Louis
Tessenderlo
Mooie site, snelle verzending. Helaas paste het badpak niet, maar retourprocedure was ook heel snel en goed!
18 April 2026
Jenny
Blaricum
Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.
Catelijnen 9
5241CW Rosmalen