geen

Pluspunten

Je wordt prettig geholpen en krijgt goed advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie van de klantenservice.

Farfallina adverteert met lingerie en badmode voor grote cups. In mijn maat was er echter maar één soort tankini beschikbaar. Het assortiment zou dus wat uitgebreid kunnen worden.

Pluspunten

Overzichtelijke website en zeer prettige communicatie. En snelle verzending.

Pluspunten

snelle levering mooie producten

Pluspunten

Ruime keuze in het assortiment, goed aangekomen en ook nog optijd! Er zat zelfs een handgeschreven bedank kaartje bij voor mijn bestelling.

Alles is prima aangekomen, ik heb geen verbeterpunten!

Pluspunten

- Pakje ziet er verzorgd uit - Snelle levering - Mooi en kwalitatief goed aanbod - Duidelijke en overzichtelijke site

- Gratis retoureren of een kleine vergoeding van 99 cent, dan is de drempel lager om te bestellen.

Pluspunten

Pluspunten

Persoonlijk benadering. Op het kaartje dat bij de bestelling zat werd nog iets gezegd m.b.t. een mailtje van mij van een week ervoor, terwijl mijn vraag toen al netjes was beantwoord. Levering was verder correct en op tijd.

Pluspunten

Alles is overzichtelijk Geven je goed advies Levertijd is goed De website is mijn 1ste keus om online beha's te bestellen

Ik heb zelf een vrij gevoelige huid en draag daardoor zo'n glad mogelijke beha. De porcelain lijkt me 1 van de weinige beha's daarin, die dan ook nog modieus is :) Gladdere beha's zijn vaak hoger gesloten en onder zomerkleding is dat dan niet altijd leuk :) Maar mss heb ik me vergist, maar tip zou dan zijn: Iets meer keus in beha's zoals de porcelain?

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Pluspunten

Persoonlijke aandacht. Goed en eerlijk advies. Veel keuze en goede pasvormen

Begin een winkel, centraal in Nederland.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

1. Bij het volgen van de voortgang van je bestelling en de exacte status van je bestelling, kun je inloggen op je eigen account, maar daar stond niet eens mijn bestelling. 2. Op 27 mei besteld, en moet nu vandaag 13-06-2016 eindelijk binnenkomen. 3. Je krijgt geen berichtje dat het niet op voorraad is en dus besteld moet worden. Dus heb ik zelf maar contact opgenomen. Je zal met vakantie gaan.... krijg je je bestelling als je weer terug bent!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Pluspunten

Mooie en gebruiksvriendelijke website, snelle levering en top producten!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden. Voor het eerst wat bij jullie besteld, telefonisch contact gehad over het bestelde product om dit te wijzigen. Dit was geen probleem. De volgende dag had ik de nieuwe gewijzigde product al in huis. Echt ontzettend bedankt voor de goede en snelle service!!! Top!!

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Mooie site, ruime keuze, vraag over levering werd bijna per ommegaande beantwoord, goed verpakt verzonden.

Pluspunten

Snelle levering. Inclusief bh pas advies. Voelt persoonlijk.

Gratis retour zenden zou fijn zijn. Nu in totaal 7 euro verzendkosten kwijt voor het passen van een bikini broekje wat niet mooi stond.

Pluspunten

Goede service snelle reactie op e-mail uitgebreide collectie

smarthphone versie van de website is het adres erg lastig te vinden.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over Farfallina,

Heb ik niet.

Pluspunten

Snel, gemakkelijk en persoonlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim aanbod

snellere levertijden

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.