Pluspunten

Snel geleverd, leuk verpakt met een handgeschreven kaartje.

De bezorgkosten vond ik best veel, omdat er vanwege de 10% korting ongeveer evenveel vanaf ging, terwijl dit bedrag als bezorgkosten weer bij het eindtotaal kwam. Dat voelt een beetje vreemd als consument. En ik vond het jammer dat ik een bijpassend slipje ergens anders moest bestellen.

Pluspunten

Snelle en correcte service

Pluspunten

grote collectie met mooie merken, goed gespecialiseerd voor grote maten, zowel in lingerie als badmode

Door de Kerstdrukte werd mijn bestelling veel later bezorgd dan de bedoeling - informatie hierover zou fijn zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle verzending, aantrekkelijk ingepakt. Retour snel verwerkt.

Het invulformulier voor retouren is wat rommelig.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Correcte afhandeling. Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Antwoorden snel bij vragen, leuk persoonlijk kaartje bij levering!

Pluspunten

Netjes verpakt geleverd met een gezellig kaartje erbij.

Pluspunten

Super tevreden. Prima optijd geleverd, goede maten en hele mooie bikini's! Eindelijk binnen een bestelling bikini's die passen ondanks mijn grote cupmaat. Super!!

Makkelijker retourpunt

Pluspunten

Snelle levering, goede omschrijvingen van producten, met zorg verpakt

Pluspunten

netjes bezorgd was langer dan verwacht maar door de feestdagen en het slechte weer waar niemand wat asn kon doen. wetd keurig op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd was.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

X

Beter kijken bij retourpakketjes. Het is dat ik toevallig op mijn rekening keek, anders had ik wel gedag kunnen zeggen tegen mijn geld.

Pluspunten

Eerste keer besteld, snelle levering, goed product! Ben zeer tevreden, ga hier vaker bestellen.

Misschien informatie wanneer de uitverkochte producten weer leverbaar zijn.

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie en persoonlijke aanpak.

Pluspunten

goede service, persoonlijke benadering (heb ik wel eens bij een andere bh winkel anders meegemaakt!! Gevolg is dat ik daar dus niet meer terugkom, en hier dus wel :) )

geen idee

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling. Het bruine doosje leek van buiten wat saai (maar natuurlijk netjes discreet), maar van binnen net een cadeautje! Erg leuk dat het in papier gepakt was met een kaartje erbij.

Pluspunten

prima producten en snelle afhandeling, super service!

Pluspunten

Vriendelijk

Pluspunten

Goedemorgen, Alles was keurig verzorgd !! Heel netjes ingepakt een zeer attent briefje erbij ( altijd leuk ;) ) en op tijd verstuurd ( heel belangrijk ) Ik heb jullie al aanbevolen.

tot op heden geen

Pluspunten

persoonlijke benadering eerlijk tegen de klant

nog niks

Pluspunten

Snelle service. Er worden ook updates gestuurd per mail van de bestelling. Bestelling wordt verstuurd via Post.nl en te volgen via track & trace. Handgeschreven kaartje bijgevoegd wat een persoonlijke noot aan de bestelling geeft

Pluspunten

Goed en makkelijk bereikbaar

Pluspunten

Snelle levering. Ruime voorraad

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot op heden het product nog niet mogen ontvangen

Verzendingen verbeteren

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.