Pluspunten

grote maten snelle levering

nog snellere levering

Pluspunten

Duidelijke site. Mooie collectie. Snel antwoord! Zelfs mogelijk artikelen te bestellen die ze niet in hun assortiment hebben.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

- Snelle levering. - Had verkeerde postcode doorgegeven, dit werd snel opgelost nadat ik hierover gemaild had. - Persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling, erg leuk. - Nabestelling besteld na 14.00 maar na een belletje alsnog dezelfde dag verstuurd en had ik dit gelukkig voor kerst binnen Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

toen het niet paste de bh maat hebben ze nog naar engeland gebelt jamer genoeg was het er niet meer

nog better op de web dat ze uk maten gebruiken

Pluspunten

Snel ondanks de feestdagen!

Pluspunten

Snelle en complete levering, goede producten.

geen

Pluspunten

De levering is snel met een persoonlijke boodschap. Heel vriendelijke medewerkers.

Retourneren is omslachtig. Helaas beperkte plussize afdeling, vooral in de grotere plussize (groter dan 50).

Pluspunten

Er zat heel leuk een handgeschreven kaartje bij. Jullie hadden goed opgelet en meegedacht. Ik had per ongeluk bij 1 bh de verkeerde maat besteld. Ik had het niet gezien maar jullie wel. Heel blij mee. Thnx voor de oplettendheid en de goede service.

Geen.

Pluspunten

Goede persoonlijke service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en super netjes en leuk verpakt

Pluspunten

snelle levering keurige verpakking persoonlijk handgeschreven kaartje erbij! vriendelijk en efficiënt telefonisch advies.

geen

Pluspunten

Snelle levering, net ingepakt met persoonlijk briefje. Eindelijk goede bh 's die ook nog eens mooi staan en niet knellen. De bh' s van het merk Elomi vindt ik helemaal top.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede klantenservice

Pluspunten

Goede merken, matentabel duidelijk, goed overzicht.

Pluspunten

Pakket is zorgvuldig verpakt, vriendelijk kaartje er bij

Beoordelingsmail komt eerder dan het pakket zelf

Pluspunten

Overzichtelijke webshop en een snelle en goed bezorging

Pluspunten

snelle service en alles netjes ingepakt

Pluspunten

Keurige verzorging en correcte verzending van de bestelde goederen.

Pluspunten

snelle levering, persoonlijke service, alles goed geregeld en snelle reactie op mail.

Pluspunten

Doen wat ze beloven.

Ga zo door!!!

Pluspunten

Snelle levering. Snelle reactie op mail. Eerlijk, goed en persoonlijk advies. Helemaal blij dat ik deze webshop gevonden heb!

Onduidelijk of EU of UK maten gehanteerd worden per merk. Als je filtert op een bhmaat krijg je deels EU en deels UK maten terwijl je van de ene bh de EU maat en de andere de UK maat moet hebben.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.