Pluspunten

top aandacht. kom je er niet uit wordt je fantastisch geholpen. met warmte wordt je behandeld je bent geen nummer aandacht en tijd zodat je echt het juiste krijgt wat bij je hoort vriendelijk personeel

geen

Pluspunten

Snel geleverd en keurig ingepakt, nodigde echt uit om snel te kijken wat er in het rose papier zat.

Geen, is prima

Pluspunten

Kwaliteitsproducten, korte lijntjes, snelle leverantie

Jammer dat de website laatst niet functioneerde. Gelukkig kon ik onlangs weer bestellen.

Pluspunten

Snelle en keurige levering

Geen. Hartstikke tevreden.

Pluspunten

supersnelle levering

meer uni bikini's in grote cupmaten opnemen. Mooie simpele modellen zonder plooien of andere tierlantijnen.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling en een persoonlijk briefje in het pakket.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Keurig verzorgd. Persoonlijke noot. Snelle levering.

Pluspunten

- individuele afspraak maken werkt prettig - er is tijd voor je - prettig en open sfeer - werd vriendelijk geholpen, kop thee erbij - tips en adviezen mbt juiste maat lingerie - eigen account wordt aangemaakt - als de maat niet aanwezig is, wordt moeite gedaan deze alsnog te bestellen - bij eerder gepaste lingerie wordt dit opgenomen in dossier, zodat je weet welke maat je van welk merk aangehad hebt!

///

Pluspunten

Top bedrijf goede service, nemen de tijd voor je. Mooie betaalbare stevige bh,s gekocht. Ik moet normaal het dubbele betalen, en heb ik een ouderwetse bh Ook de Bikini's heel mooi stevig en hip. voor de 3 e keer besteld en zeker niet de laatste keer

Pluspunten

Pasadvies mogelijk Zeer vriendelijke medewerkers Prima kwaliteit en ruime keuze Snelle levering

Pluspunten

Mooie merken

Pluspunten

Goede snelle service

geeb

Pluspunten

Snelle en nette afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service en per mail gestuurd als het pakket niet compleet

op de factuur rekeningnummer vermelden voor als je achteraf betaald

Pluspunten

overzichtelijke site, mooi en breed assortiment (ook in grote maten!). Degelijke kwaliteit. Vriendelijke begeleidende kaart.

kan er zo gauw geen opnoemen. Kon er snel en goed vinden wat ik zocht

Pluspunten

Snelle levering en ben blij dat de verzendkosten nu lager zijn. Verder veel keus

geen, ga zo door!

Pluspunten

zeer vlot en goed behandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele goede kwaliteit spullen, goede informatie over de bh's, goed aanbod, goede service

duur

Pluspunten

Mooie collectie, betrouwbaar, vriendelijk en supersnelle levering!

Pluspunten

Goede en snelle service; duidelijke uitleg over het vinden van de juiste maat van een BH!

Pluspunten

Snelle service, genoeg assortiment

De bh maten vondt ik wat onduidelijk. Uiteindelijk had ik wel de juiste besteld.

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.