Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

Wat een snelle service ,je heb het zo in huis

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Mijn eerste bestelling bij Farfallina.. Snelle levering, netjes en mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij .

Pluspunten

Goede service, mooi ingepakt en leuk kaartje!

Pluspunten

Snelle levering, goede produktomschrijving,goede prijs

Pluspunten

dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij Farfallina. Positief vind ik dat je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Heel aardig is het kaartje met een bedankje voor de bestelling :o)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed service, Als je mailt kreeg ik vaak dezelfde dag al reactie, waar ik ook weer mee verder kon.

Voordat de bh geleverd werd, was er bijna een week voorbij. Dit vind ik wel vrij lang wachten. Helemaal toen de maat niet goed was. Toen was ik 2 week verder, voordat ik weer een goed passende bh had.

Pluspunten

Ik had wat vragen toen telefonisch contact gezocht met farfallina.en iik werd heeeel vriendelijk te woord gestaan en uitebreid uitleg gehad over hoe of wat...!!! Dus n dikke 10 verdient!!!!!!!

Grotere assortiment van panache Of aanvulling mooie merken als prima Donna

Pluspunten

- Snelle reactie -Snelle levering - Ruilen geen probleem, direct mail terug - Snelle verwerking retouropdracht

Pluspunten

Snelle levering en groot assortiment

Pluspunten

Maat van kleding, welke is dit? Franse, Europese, enz ...

Pluspunten

Heel persoonlijk, behulpzaam, meedenkend, lief en klantvriendelijk

zo blijven als dat jullie nu al zijn.

Pluspunten

Snelle, goede en nette levering. Erg klantvriendelijk en snelle reacties op vragen en/of ruilen. Overzichtelijke site en aantrekkelijke acties.

Bijvoorbeeld geen verzendkosten boven de €50

Pluspunten

goede service

geen

Pluspunten

Nette afhandeling van vragen Mooi verpakt Persoonlijk kaartje bij je bestelling Bestelling altijd keurig op tijd

geen

Pluspunten

Goede service en communicatie

Veel bh maten zijn vaak uitverkocht waardoor er ook vaak een lange wachttijd is.

Pluspunten

aflevering produkten netjes verpakt. via mail op vraag direct antwoord. site is duidelijk.

Pluspunten

Persoonlijk bedankkaartje ☺️

Pluspunten

Het kaartje er bij hand geschreven vind ik heel leuk

Pluspunten

Kaartje met handgeschreven boodschap...erg leuk!!

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op verzonden email. Prima!

Pluspunten

Geweldig aanbod in bh's met grote cupmaat en kleine omvang! Snelle en persoonlijke service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling was snel geleverd, Product was net zo mooi als op de foto's. Past goed, zit mooi.

broekje zat een beetje ruim en zag dat ik wel het product kon retouren maar kon geen maat kleiner bestellen. Dus broekje niet terug gestuurd omdat ik anders geen bijpassende broekje heb.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.