Pluspunten

Persoonlijk bedankje vind ik erg leuk om te lezen bij ontvangst. Het pakketje heeft een leuke uitstraling.

Duidelijkheid bij bestelling. Daar heb ik voor moeten bellen

Pluspunten

Correcte levering, goede site en er zat een leuk kaartje bij: veel plezier met je nieuwe aankoop... :-)

Pluspunten

Snelle levering en altijd een leuk, handgeschreven kaartje bij mijn bestelling

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

Erg vriendelijk en goed advies aan de telefoon voordat ik ging bestellen. Erg leuk ingepakt met nog een persoonlijk berichtje op een kaartje van de telefoniste. Echt top....

Pluspunten

Persoonlijk en duidelijk over het retourneren

Pluspunten

Leuke en vlotte communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette verpakking, en erg leuk het persoonlijke bedankkaartje

Julli adverteren met voor 14.00 uur bestellen dan volgende dag in huis, heb 16 sept. voor 14.00 uur bestelt en 23 september pas ontvangen, dus dat klopt niet!

Pluspunten

Snelle levering, het persoonlijke kaartje bij bestelling is super!

Pluspunten

Super service!! Maten kloppen snelle verzending en anders een telefoontje dat iets later komt!

Helemaal niks

Pluspunten

wat je besteld komt altijd netjes verzorgt binnen, je kan zien dat er moeite is gedaan om er even een extra verpakking omheen te doen en een persoonlijk hand geschreven kaartje erbij. Wanneer je telefonisch contact hebt staan ze je vriendelijk te woord en helpen je kundig om een oplossing voor je te vinden of een vraag te beantwoorden.

levertijd is soms nog wat lang.wanneer het niet op voorraad is

Pluspunten

Mijn ervaring is over het algemeen een snelle levering, persoonlijk kaartje bij levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

- Uitgebreide collectie - Nette service - Geen retour- of verzendkosten

- Bezorgen duurde lang.

Pluspunten

Artikelen netjes verpakt, ik krijg vaak een persoonlijke kaart erbij. Goede service, ook met betrekking tot retourneren.

Tip: Iets meer kortingsacties voor vaste klanten

Pluspunten

vind het een goed bedrijf maar ook goede levering van spullen. leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit.

geen idee

Pluspunten

Geweldige kwaliteit!! Pasvorm prima!! Prijs/kwaliteit goed!! Zeker niet de laatste keer dat ik wat bestel!! Was wel de eerste keer.

Pluspunten

Nette verzending en goede communicatie over bestelling en verzending.

Pluspunten

bestelling is keurig aangekomen in een degelijke verpakking

Het duurde wel vrij lang

Pluspunten

keurig verpakt en snelle levering

Pluspunten

Ik ben zeer positief over jullie bedrijf, mijn probleem goed opgelost en ik ben zeer blij met mijn nieuwe aankoop. Bestelling ook netjes verzorgd en snel binnen bedankt!!

Pluspunten

Persoonlijke service, begripvol, erg behulpzaam, snelle reactie

Pluspunten

Klantvriendelijk, meedenken bij keuzes.

N.v.t.

Pluspunten

Super goede service, direct bericht als je een vraag stelt via mail.

geen tips

Pluspunten

Prima service en advies

Pluspunten

Klantvriendelijke service, begrijpt wat de klant zoekt, verstuurt zelfs aparte dozen as levertijden van een bestelling wat verder uit elkaar liggen. Altijd een leuke persoonlijke boodschap erbij, helemaal top.

Ik begrijp dat dit (nog) niet financieel haalbaar is, maar zonder verzendkosten zou ik nog vaker bestellingen plaatsen. Verder geen verbeterpunten!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.