Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Goed assortiment, vriendelijke service.

Pluspunten

steeds kwalitatief goede producten steeds een persoonlijk woordje steeds een degelijke afhandeling van de bestelling

geen

Pluspunten

Heel snel geleverd. Leuk een persoonlijk kaartje !

Eigenlijk niet

Pluspunten

Heb nog steeds niet bij bestelling gehad?????

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

communicatie!! Had 2 beha's besteld en betaald. In het ontvangen pakketje zat er echter maar 1. Op de bijgesloten order was een van de beha's met pen doorgestreept. Hierover gemaild. Bleek dat de 2e beha niet op voorraad was. Aangegeven dat het fijn zou zijn als dit gecommuniceerd zou worden. Helaas de ontvangen beha terug moeten sturen want deze paste niet goed. Terwijl op de website staat dat retourneren gratis is, bleek dat retourneren gratis is vanaf een bestelling van € 50. (Zou wel zo netjes zijn als dit er bij vermeld wordt en niet dat je hiervoor nog door moet klikken om dit te kunnen vinden). Het bedrag van de niet ontvangen beha is na mijn mail snel terug gestort. Daarna een creditnota ontvangen voor de teruggestuurde beha. Hier stonden echter de in eerste instantie betaalde verzendkosten niet op terwijl je hier wettelijk recht op hebt. Weer gemaild en toen werd er aangegeven dat dit ook terug gestort zou worden. Zojuist mijn bankrekening gecontroleerd en inderdaad zijn de verzendkosten nu terug gestort maar het bedrag van de geretourneerde beha nog niet terwijl ze deze wel al terug hebben ontvangen want hij staat weer op hun site. Naar aanleiding van de reactie van Farfallina wil ik graag nog de navolgende aanvulling plaatsen. De email met excuses en kiala etiket heb ik inderdaad ontvangen maar dit was een reactie op mijn email. Ook verzocht of ze mijn naam weg willen halen en alleen de voorletter willen gebruiken. Blijkbaar nemen ze het niet zo nauw met priva

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en netjes behandeld. Mijn bestelling kwam later omdat ze mijn broekje moesten na bestellen. Heel netjes een mail gehad en een kaartje in de doos toen ik de bestelling kreeg. Aanrader ook qua producten.

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Ik had iets besteld wat niet meer op voorraad was en niet meer besteld kon worden dat had wel beter op de site gezet kunnen worden.

Pluspunten

Farfallina is een zeer persoonlijk bedrijf. Ik heb de eigenaresse gebeld voor informatie over de juiste maatvoering e.d. voor bikini's voor mijzelf en werd perfect behandeld. Ik woon in het buitenland dus voor mij is het essentieel dat ik de juiste maat krijg toegestuurd. Esther heeft al mijn vragen heel professioneel beantwoord. Ze is heel bevlogen en een echte vak vrouw. De bestelling kwam super snel, mooi ingepakt, leuk persoonlijk kaartje erbij. Dat voelt heel erg fijn als klant.

geen.

Pluspunten

Groot assortiment!

Lange levertijd!

Pluspunten

Positief, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Geheel verzorgd

Pluspunten

Snelle levering.

Heb niet getekend voor ontvangst.

Pluspunten

Snelle verzending, persoonlijke service

Pluspunten

Snel, netjes en blij met mijn product

Voor zo groot bedrag was een klein presentje wel leuk geweest!?? Geur zakje of een net tasje voor je badpak / tankini erg handig

Pluspunten

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

goede service, volgende dag al in huis. keurig verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behulpzaam en snel reageren met vragen

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk bedankkaartje bij de bestelling. Helemaal top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goede kwaliteit - Snelle levering

- Tijdens eerste bestelling heel persoonlijk behandelt, helaas was hier toen ik voor de derde keer iets bestelde weinig meer van terug te zien. Het product was een stuk minder mooi verpakt en ook jammer dat er geen persoonlijk kaartje meer bij zat. - Gezocht op voorgevormde cup, maar een bh ontvangen waarbij dit niet het geval was. Ondanks dit zat de bh toch heel lekker waardoor ik hem heb gehouden.

Pluspunten

snelle afhandeling en goede communicatie mooie spullen

nvt

Pluspunten

Snelle levering en top service ik had een zwembroekje waarvan ik over de maat twijfelde er word een extra broekje achteraf verzonden om te kijken wat beter zit. Zonder dat nog eens een keer te moeten bestellen en betalen ik zeg heel klant vriendelijk en de spullen krijg je thuis ook netjes aangeleverd!! Snelle mail reactie overigens ook

Geen tot nu was mijn eerste bestelling via deze site

Pluspunten

Snelle service, snelle reactie op de mail

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.