Pluspunten

Goede service! Het artikel dat ik had besteld bleek niet beschikbaar in mijn maat. Er kwam meteen reactie en een voorstel om het op te lossen. uiteindelijk heel blij met mijn bikinitop.

Pluspunten

Snelle levering! Vond het altijd verschrikkelijk om naar een lingeriewinkel te gaan tig keren passen voor dat een eindelijk BH lekker zat...Nu heb ik voor het eerst een besteld via internet Farfallina,en de BH zit gelijk als gegoten...

Pluspunten

perfect,keurige internet side

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke manier van bestellen; Zeer hartelijk geholpen aan de telefoon;

Op site staat voor 14.00 uur bestellen, volgende dag levering. Na 1 week had ik echter nog niets ontvangen/vernomen. Pas na een telefoontje bleek dat er een artikel niet direct leverbaar was. Was overigens geen enkel probleem, alleen had ik het prettig gevonden daarover kort via mail geïnformeerd te worden. Na het telefoontje was het de dag daarna in huis. Prima levering verder.

Pluspunten

Persoonlijke service, ze denken mee en zijn zeer klantvriendelijk

Pluspunten

super service, snelle verzending, persoonlijk contact

Pluspunten

Keurig snelle afhandeling.

Pluspunten

Goede telefonische informatie over de badkleding en lingerie. Een duidelijke site en een nette levering.

Pluspunten

snelle verzending, vriendelijk kaartje bij het product. goeie ervaring mee ben er tevreden over

Pluspunten

zeer snelle levering. goede communicatie

Pluspunten

Nette aanduiding met later te leveren artikelen duidelijke aangegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, alles goed en mooi verpakt.

geen

Pluspunten

Met bestellen via mijn smartphone geeft hij aan dat ik een ongeldig email adres heb opgegeven waarna ik de bestelling via de ipad heeft gedaan en daar was het emailadres wel goed een beetje vreemd.

Pluspunten

snelle levering en snel antwoord op email. persoonlijk kaartje bij de bestelling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

bij retourzending veel te lang wachten op je geld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden ivm emails enz.

Ik heb 1 week geleden een bikini en een bh besteld de bh is nog steeds niet binnen terwijl jullie op het factuur hebben gezet dat hij woensdag of donderdag binnen zou komen.

Pluspunten

Snelle levering Telefonisch goed bereikbaar Goede service Goede kwaliteit spullen

Voor 17:00 besteld morgen in huis bijvoorbeeld.

Pluspunten

Snel geleverd Ruim assortiment

Pluspunten

Snel, betrouwbaar, klantvriendelijk en leuke aanbiedingen.

Pluspunten

Ik had 2 bikini's besteld waarvan er 1 niet in het magazijn aanwezig was. Ze hebben hun agent erop gezet om te zoeken bij hun klanten naar de bikini.

Terugkoppeling of de zoektocht geslaagd was.

Pluspunten

goede service en snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.