Pluspunten

Ik ben heel erg goed geholpen nadat de ptt post mijn pakketje zoek had gemaakt, ik werd zowel telefonisch als per mail op de hoogte gehouden. Inmiddels heb ik mijn bestelling binnen, wel een week later dan ptt het pakketje zou hebben afgeleverd volgens track en trace en dan ook nog bij mijn buren, maar goed ik ben er blij mee. gr. anita de wit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ondanks een moeilijke start ik had, heb ik verder niets te klagen. De klacht is bijzonder goed afgehandeld.

nee,

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, persoonlijke touch.

Graag meer keuze aanbod in omvang 60

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, verkeerde maat besteld maar had het product de volgende dag nodig. Ik kreeg direct het product in de juiste maat toegezonden en kon na ontvangst van 2de artikel retourneren.

Pluspunten

Snelle levering en heel verzorgd ingepakt met een persoonlijke boodschap.

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking. Persoonlijke noot, in de vorm van een kaartje. Erg leuk

Pluspunten

Kleur bikini in werkelijkheid anders dan op de foto van de site

Pluspunten

Veel keus Goede service Meestal Snelle levering

?

Pluspunten

Persoonlijke teksten op de bestel bon. Super pasform van de zwemkleding. Zoals de foto's zijn is het ook in werkelijkheid.

Het kiala punt. Was wel even zoeken. Kon de retour niet zomaar ergens kwijt. Moest wel in andere wijk om het te kunnen inleveren.

Pluspunten

Snelle levring

geen

Pluspunten

Website is makkelijk te gebruiken, kan alles makkelijk vinden. Bestelling is altijd op tijd. Heel fijn dat je de dag van te voren mailtje krijgt dat het de volgende dag binnen komt

Pluspunten

Ruime keuze en mooie kwaliteit. Komen afspraken na en zijn duidelijk in de communicatie. Leuk persoonlijk kaartje bij aflevering producten.

UK maatvoering duidelijker aangeven bij bestelling.

Pluspunten

Goede en persoonlijke service, gratis verzending en retourneren (bij bestellingen vanaf € 50,-).

Pluspunten

Uitstekende klantgerichtheid en service

Pluspunten

Veel keuze in diverse maten. Mooie collectie, snelle levering en goede online hulp.

Pluspunten

Correcte en snelle service, persoonlijke benadering

Pluspunten

Ben 100% tevreden. Snelle, correcte afhandeling van bestelling.

Pluspunten

Goed en duidellijk. Goede communicatie zowel via de mail als telefonisch

Pluspunten

Service!!!

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Pluspunten

Snelle levering, grote cupmaten

Erg prijzig

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke (maat)omschrijvingen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke info op site.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.