5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Goede afhandeling via mail. Erg leuk verpakt met persoonlijk handgeschreven kaartje.

Geen, wel zou ik het fijn vinden als er meer keuze in badgoed zou zijn voor de grootste cupmaten.(zelf heb ik een j-cup)Dat blijft lastig.

Pluspunten

duidelijke info over status verzending, product snel verzonden en ontvangen

Pluspunten

Snelle bezorging. Mooie producten.

Pluspunten

Super snelle levering. Netjes verpakt met leuke boodschap. Product matched perfect met afbeeldingen op de site. Alsook de maten kloppen perfect dankzij de goede uitleg op de site.

Pluspunten

Heel erg blij met mijn tankini!!

Best aan de dure kant, vooral voor een complete tankini om dan extra topje er bij te kopen als ondersteuning

Pluspunten

Goede naleving levertijden, wat gezegd wordt klopt. Leuk persoonlijk kaartje; alleen liefs .... vond ik iets te ver gaan.

Geen.ga zo door!

Pluspunten

De artikelen waren met zorg ingepakt. snelle levering Leuuk kaartje er bij. Directe reactie bij vragen over ruiling Heel fijn dat er geen verzendkosten worden gerekend

1e keer dat ik bestel en mijn koop is nog niet afgehandeld. Maar naar mijn verwachting verwacht ik geen problemen dus geen verbeter tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als je het pakketje open maakt, krijg je een cadeautje, leuk ingepakt en een persoonlijk bedankje voor de bestelling.

Pluspunten

als je onzeker bent of het even niet helemaal meer weet of snapt, wordt je heel fijn en vriendelijk (en met engelengeduld) telefonisch geholpen geholpen door de klantenservice en heel belangrijk, de telefoon wordt zeer snel opgenomen dus geen wacht-of toets 1-2-enz gedoe . Ik ben echt heel tevreden over de manier waarop ik geholpen werd. daarbij komt nog dat de verzendkosten beslist laag te noemen zijn zodat het aantrekkelijk is om gewoon één ding te bestellen. super.

Pluspunten

Geweldige telefonisten hartelijk en kennis van zaken snelle levering en een pracht badpak

Pluspunten

Snelle, nette levering

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke aanpak en kwalitatief goede producten

Pluspunten

Goede website, efficiënte levering, vlug antwoord op vragen

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, leuke aanbiedingen en een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling, erg attent! Ik kom zeker weer een keer terug.

Pluspunten

Netjes op tijd, duidelijke info via mail.

Pluspunten

Snelle bezorging, goede kwaliteit, goede maten en wat ik fantastisch vind dat ik een persoonlijk geschreven kaartje kreeg, dat warden ik heel erg

Pluspunten

Houden zich aan de gemaakte afspraken. Via mail de bezorgtijden doorgeven en zich daaraan houden

Pluspunten

website duidelijk - leuke aanbiedingen - goede service - kwaliteit goed - ruime keuze

geen, behalve weinig kiala punten

Pluspunten

Supersnelle bezorging, snelle communicatie bij vragen en ruilen was geen enkel probleem! Blij dat ik het ontdekt heb!

Pluspunten

Zijn in staat om empatisch te denken reageren accuraat

Prima Donna en Prima Donna Twist gaan verkopen

Pluspunten

BH maat H en groter mis ik

Pluspunten

Goede service, bestelling wordt keurig geleverd en je wordt op de hoogte gehouden in welke fase de bestelling zich bevindt.

Pluspunten

Levertijd zoals aangegeven op de site. Niet zomaar producten in een verzendkosten gedaan maar gezellig verpakt in een mooi geel papier met een handgeschreven bedank briefje. Alsof je een kadootje krijgt. Product (bikini) past perfect! Maten op internet kloppen dus met de producten. In ieder geval wel met mijn maten.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.