Pluspunten

Snelle levering en alles netjes verpakt. Iets ruilen, is geen probleem.

Wat ik nu ga noemen is waarschijnlijk iets waar niks aan gedaan kan worden, maar ik wil het toch benoemen. Als je iets bestelt moet je vooraf betalen en dat is best lastig als je bijv. twee BH's leuk vindt en niet weet wat je maat is. Ik bestel dus 2 verschillende BH's in twee maten, dat zijn 4 BH's van ongeveer 70 euro per stuk. Dit bedrag moet je in één keer overmaken en daar ligt het probleem. Dat is veel geld. Je moet het maar kunnen missen. Bij andere online bedrijven (kleding) kun je achteraf betalen, voor alleen hetgeen je wilt houden. Er waren nog wel meer mooie BH's maar ik kon er niet meer bestellen want ik had het geld er niet voor. Misschien dat jullie hier eens naar kunnen kijken.

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk, goede inhoudelijke productkennis en men neemt de tijd voor het beantwoorden van vragen. Het is mogelijk om een 'pas'afspraak te maken voor het doorpassen van de juiste maat lingerie of badkleding.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk !!!

Pluspunten

Persoonlijk geschreven kaartje bij bestelling. Groot assortiment

Pluspunten

Mooie producten, overzichtelijke site en de producten altijd op tijd en in goede staat geleverd. Ook eventueel retourneren is eenvoudig en goed geregeld.

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Goede service, weten waar ze het over hebben, denken met de klant mee snelle levering, vriendelijk!!!!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Goede service, veel keuze.

Pluspunten

Verlenen een goede en vriendelijke service

Misschien een iets duidelijkere website

Pluspunten

Snelle en prima service

Ik vond uw bedrijf pas na een paar keer door klikken toen ik op google naar bikini met grote cupmaat zocht

Pluspunten

Het was persoonlijk. Er zat een persoonlijk (handgeschreven) kaartje bij mijn bestelling.

Op het gebied van producten terug sturen. Nu kun je alleen bij Kiala punten het pakketje retourneren of je moet het zelf doen en voor de kosten opdraaien. Eigenlijk zou het kosteloos moeten worden geretourneerd, vooral vanaf een bepaalde prijs. Als ik al 100 euro voor een bikini topje heb betaald vind ik het niet bepaald klantvriendelijk als ik zelf ook de retourkosten mag betalen. Neem een voorbeeld aan bijv. Bol.com

Pluspunten

Persoonlijke benadering

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk mooie producten en behulpzaam personeel

Als je jullie belt gaat de telefoon alleen maar over en hoor ik niet of ik in de wacht sta, maar ik hoor ook niet dat ik bel met jullie. De eerste 2x dat ik telefonisch contact zocht, ging de telefoon alleen maar over en maakte ik me zorgen of het nr wel klopte of t bedrijf wel oké was. Een uur later belde ik en werd er direct opgenomen. En ben ik goed geholpen aan de telefoon

Pluspunten

Klantvriendelijk

Pluspunten

Mooie artikelen zitten lekker.leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat

Pluspunten

Goed verzorgd pakje. . Verder nog geen commentaar ivm retourzending, ik weet niet hoe dat afgehandeld wordt

Pluspunten

Aardig personeel, goede service (dat je zowel thuis als ter plaatse kan passen) en goed advies.

Pluspunten

Goed verzorgde verzending met een persoonlijk tintje.

Jammer dat mijn product niet op voorraad was en ik een week moest wachten maar dat stond duidelijk op de website.

Pluspunten

Veel keuze voor grote cupmaten, ook met kleine omvang. Snel geleverd, mooi verpakt.

Misschien leveren zonder verzendkosten boven een bepaald bestelbedrag?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Prima en correcte levering

Pluspunten

De bestelling komt altijd netjes op tijd. Als het wat langer duurt dan blijven ze je netje informeren van wanneer het komt. Ook is het netjes dat er altijd een persoonlijke kaartje bij je bestelling in zit.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.