Pluspunten

Hele snelle levering. Goed en professioneel verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij met bedankje voor de bestelling.

Pluspunten

Super service! mijn bikini topje paste niet en ik belde hierover. Ze stuurde gelijk een andere maat op en mijn andere bikini kon ik dezelfde dag per post terug sturen terwijl mijn nieuwe alweer onderweg was. Ik kreeg een kaartje bij mijn bestelling met een groet van 1 van de medewerksters. Heel attent

Pluspunten

- Snelle levering - Toffe kortingen - Juistheid van de maten

- nvt

Pluspunten

Leuke verpakking, leuk kaartje erbij. En snelle levering

Pluspunten

Goede producten en snelle levering!

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Farfallina heeft een groot en uitgebreid assortiment, veel maten en keus! De website ziet er strak uit, en is makkelijk te gebruiken. Het verzenden van een pakketje gaat lekker snel, en retourneren is ook gemakkelijk! Ik wil een artikel ruilen, en hetgeen wat ik ervoor in de plaats wil wordt zelfs gereserveerd! Goede communicatie en updates van de bestelstatus. Gewoon geweldig!

Retour zenden zou makkelijker kunnen wanneer je gewoon bij een postkantoor terecht kunt, of de bh's verzonden worden in een grote enveloppe (en dan retoursticker bijvoegen, ofzo). Maar voor mij is dit geen groot probleem!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, goede produkten

Pluspunten

Goede snelle levering, kwaliteit top!

Pluspunten

De bestelling is met grote zorg ingepakt, dat was een ontzettend leuke ontvangst.

Het duurde een aantal dagen voordat de bestelling werd verzonden. Al was de verzendtermijn wel overeenkomstig de vermelding op de site, het zou fijn zijn als het verzenden sneller kan.

Pluspunten

Snelle afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede levering

Ik moet ver rijden om het pakket bij een servicepunt te retourneren

Pluspunten

Ruime keus in minder gangbare maten.

Vrij late levering.

Pluspunten

zeer snelle levering. perfect verpakt.

Pluspunten

Dit was mijn 1e bestelling bij dit bedrijf dat deze order correct en snel heeft afgehandeld. De wijze van aflevering zag er goed uit. Netjes en zorgvuldig ingepakt. Een persoonlijke benadering door een handgeschreven kaartje toe te voegen waarin men mij veel plezier wenst met het product kwam heel attent over.

Niet van toepassing

Pluspunten

Snelle service en tot mijn verrassing een persoonlijk kaartje erbij.

Pluspunten

overzichtelijke site, snelle levering, leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat, dan is hier bestellen net iets leuker.

nee

Pluspunten

keurig nette levering

weet ik niet ,alles was prima

Pluspunten

Hele goede, persoonlijke service, mooie producten en veel diversiteit.

Pluspunten

Service vind ik erg fijn en persoonlijk. Ik slaag in geen enkele winkel voor een stevige bh, hier is er altijd wat in mijn maat (in mooie kleuren). Ook het ruilen/retouren is prettig, ipv weer opnieuw verzendkosten wordt er een andere bikini opgestuurd. Zo voelt het bijna als een luxe lincherie zaak.

Geen. Blijf zoals jullie zijn.

Pluspunten

Goede service, tijdige levering. Bij problemen wordt je gelijk op gebeld en je probleem wordt opgelost. Top

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.