Pluspunten

leuk persoonlijk kaartje ontvangen bij mijn bestelling, en snelle reactie op mijn vragen via de email. Fijne service dus!

Pluspunten

snelle en keurig verpakte aflevering

Pluspunten

goede service, snelle bezorging, mooie producten.

Het zou mooi zijn als er ook bh's van katoen aan het assortiment worden toegevoegd.

Pluspunten

Snel, prachtig verpakt, Groot assortiment

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

zou graag bij een aflevering op willen halen, NIET buren belasten

Pluspunten

Snelle en goede service.

Pluspunten

Snelle levering, prima service

Misschien een optie: brievenbus post

Pluspunten

Pluspunten

Goeie service, mooie producten, netjes verpakt. Peroonlijk kaartje erbij, maakt het een soort kadootje.

Pluspunten

Op en top service bij dit bedrijf. als je vragen hebt of verzending vroeger nodig hebt,dan helpen ze u enorm verder. Deze firma doet nog echt moeite voor hun klanten. Om daar te bestellen is een echte aanrader grtiss Ingr

alles is er perfect in orde ,valt niets te verbeteren

Pluspunten

Super kwaliteit, pasvorm is perfect! En voor 14:00 besteld is ook echt de volgende dag in huis. Ook goed verpakt, super tevreden :) Bestel de volgende keer zeker weer mijn bikini hier!!

Pluspunten

Snelle levering en via brievenbus vind ik een pluspunt. Pakket is persoonlijk gericht, leuke attentie om vrolijk van te worden.

Niet

Pluspunten

Snelle levering. Zorgvuldig verpakte goederen. Fijn om op die manier een besteld product te ontvangen.

Pluspunten

Omdat wij, mijn dochter en ik, niet precies wisten welke maat onze dochter nodig heeft zijn we naar Rosmalen gegaan voor een passessie. Esther heeft ons uitermate goed geholpen en onze dochter gerustgesteld. Uiteindelijk is ze geslaagd en zijn we erg tevreden naar huis gegaan. Binnen een paar dagen kwam via de post het pakketje met de nieuwe bh's. Super

Pluspunten

Het assortiment biedt een ruime keus Snelle levering Bestelling is verrassend mooi ingepakt, een cadeautje Leuk persoonlijk kaartje Gratis retourneren

N.v.t.

Pluspunten

Alles klopt! Snelle levering voor een zeer acceptabele prijs en ook nog eens keurig verpakt en met een lief briefje. Dat is service van het hoogste niveau!

geen, hou het serviceniveau zo hoog als het nu is!

Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

Ruime keuze. Ik heb een grotere maat nodig qua bikini's en die hadden ze genoeg. Ook hadden ze een nette bezorging. Ik kreeg mijn bikini netjes afgeleverd en de bikini was leuk ingepakt .Was advies zat er ook bij en ook leuk was dat er een persoonlijk kaartje bij zat van een van de medewerkers. Ik ga hier zeker vaker bikini's bestellen!!

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk kaartje bij de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, keurig verzorgd verpakte artikelen, mooie website

Pluspunten

goede service, vlotte verzending, goede retourservice

Niets

Pluspunten

Persoonlijke kaartje! Erg leuk!!

Geen :)

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.