Pluspunten

Heel fijne site, leuke bezorging (met persoonlijk kaartje en chocolade :)) goede retour service. Ik vond t helemaal top, en als ik de volgende keer weer lingerie nodig heb weet ik deze site te vinden!!

Pluspunten

Snel verzonden en in huis. Mooi verpakt met een kleine verassing! Hele mooie bh gekocht voor een aanbiedingspijs, ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

Snelle aflevering, leuk kaartje met geschreven bedankje!!

Kan geen verbeter punten ontdekken misschien de verzendkosten die ik tamelijk hoog vind en wat bij mij deze keer niet van toepassing was dat het niet gratis retour gezonden kan worden

Pluspunten

Snelle (re)acties bij vraag per e-mail. Vriendelijk en professioneel. Goede informatievoorziening, zoals over nieuwe maatvoering van EU.

Gratis terugsturen niet alleen via Kiala, maar ook per PostNl.

Pluspunten

Prachtig badpak met perfecte cups! Geweldig, weer twee jaar intensief zwemplezier!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levertijd! Duidelijke internetsite

Nvt

Pluspunten

Goede service. Pakket netjes afgeleverd. Bij vragen direct antwoord via site of via de telefoon.

Pluspunten

Netjes verpakt en geleverd

Pluspunten

Super snelle service, heel blij met mijn syl kali bh.. Leuk ook dat kaartje erbij.

Vermelden op de website dat een afgeprijsd artikel ook geruild kan worden.. Ik heb tot maandag gewacht met bestellen aangezien ik jullie niet telefonisch kon bereiken, anders had ik dat vrijdag avond al gedaan.

Pluspunten

Duidelijke website en heel klantgericht. Ik ben heel tevreden met de geleverde producten.

Pluspunten

Snel bezorgd en netjes verpakt

Maat viel klein uit.

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Past perfect

Pluspunten

Snelle levering Mooie producten Écht grote maten Prettig mailcontact Overzichtelijke website Ik kan (nog) niet beoordelen hoe de afhandeling van een retourzending verloopt; daar heb ik (nog) geen ervaring mee.

Pluspunten

Snelle levering, bestelling was mooi verpakt en het was leuk om een persoonlijk kaartje in de levering te vinden. De bestelde lingerie is top!!!

Pluspunten

Erg leuk verpakt en zeer vriendelijk

Pluspunten

Persoonlijke service die begint bij het handgeschreven kaartje die bij het pakketje zit tot op maat advies per mail. Er wordt extra moeite gedaan door het team waardoor ik uiteindelijk precies heb waar ik naar op zoek was!

geen!

Pluspunten

overzichtelijke website, kloppend maattabel en leuke dingen.

Pluspunten

Via de webshop lingerie te kunnen bestellen.

Een snellere verzending

Pluspunten

Snelle, verzorgde verzending; zeer bruikbare tips en uiteraard mooie produkten; dus super!

Pluspunten

De bestelling en daarna de verzending was prima. Lief kaartje er bij en keurig verpakt.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.