Pluspunten

Snelle verwerking en levering, persoonlijk kaartje.

Pluspunten

Normaal gesproken laat ik nooit een beoordeling achter maar ik ben echt supertevreden! Ik kon nergens fijne BH's kopen, maar hier heb ik gewoon de keuze tussen supermooie en fijne modellen, ik kreeg snel een mailtje terug en 2 dagen later kon ik mijn nieuwe bh al aan! Echt helemaal toppie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verzorgd. Zelfs de wasvoorschriften zaten erbij, en netjes ingepakt. Dinsdag besteld, woensdag binnen!!!

Pluspunten

Snelle vrolijke bestelling waar ik heel blij mee ben!

Pluspunten

persoonlijke, goed geïnformeerde, snelle, correcte en zorgvuldige service.

heb vroeger meer kleurrijke grote maten BH's gevraagd...en deze zomer gekregen, dus verder alles OK!

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit voor deze prijs (sale)

Pluspunten

Goede kwaliteit Afspraak levering is goed retour is goed

voorvulling in bikini´s

Pluspunten

Heel mooi ingepakt, echt een kadootje! Ik was erg verrast, vooral het persoonlijk geschreven kaartje!

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Mijn bestelling was mooi ingepakt waardoor het een cadeautje was om uit te pakken.

Pluspunten

snelle levering mijn niet veel voorkomende behamaat in voorraad

Pluspunten

Alles was naar wens, het handgeschreven kaartje bij mijn pakketje, was een leuke toevoeging!

Pluspunten

Super service Twee Fantasie BH's besteld, waarvan één niet in mijn maat op de site stond. Deze hebben ze gewoon bijbesteld zonder problemen te maken. En dan het persoonlijke handgeschreven kaartje bij je bestelling :-D Helemaal top!

Pluspunten

Pluspunten

Altijd snel en verzorgd geleverd, met een lief persoonlijk kaartje. Een probleem is geen probleem. Ik ben altijd super tevreden!

geen

Pluspunten

goede kwaliteit lingerie en badmode, goede service

geen tot dusver

Pluspunten

Duidelijke site, goede communicatie en perfect op tijd geleverd

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pluspunten

Geweldige service, snelle levering...

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering, vlot antwoord op emails, persoonlijk kaartje erbij wordt erg gewaardeerd.

Pluspunten

Snelle verzending, netjes verpakt in plastic en doosje. Aardig, persoonlijk kaartje erbij.

Van mij hadden ze de BH wel uit het doosje mogen halen, dan hadden de spulletjes gewoon door de brievenbus gepast!

Pluspunten

Snelle levering zoals aangegeven op de website. Bikini zit als gegoten, helemaal zoals omschreven en zoals de foto op de website!

Prijs is wat aan de hoge kant (EUR 83 voor een bikini) maar dat komt mede door de kwaliteit.

Pluspunten

Snel contact als een levering vertraagt is. Nu ook bericht over de aanpassing van de freya maten. Heel fijn!

Geen op dit moment.

Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk te bestellen Snelle levering Persoonlijke service (leuk dat kaartje!) Makkelijk terug te sturen Snel geld van teruggestuurde artikelen weer terug

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.