Pluspunten

Snelle verzending, persoonlijk geschreven kaartje, mooie verpakking, goede retourregeling

Pluspunten

Snelle vriendelijke service. Product in mooie staat afgeleverd.

Ik weet niet of het mogelijk is om bij de bestelling een gewenste dag/tijd van levering door te geven. Ik heb het pakketje laten afleveren op mijn werk. De 1e levering was op zaterdag en de tweede op maandag na 17u. Dan is er niemand op kantoor. Vandaag is het dan toch nog gelukt:-)

Pluspunten

Fijne website en goede service. Eindelijk een site gevonden waar ook grotere cupmaten te vinden zijn.

Pluspunten

Goed aanbod voor grote maten lingerie en badmode

Pluspunten

Snelle levering, heel leuk handgeschreven briefje, goed verpakt

Pluspunten

overzichtelijke site. na bestelling snel thuisgestuurd, leuk een lief kaartje erbij!

na een keer op de site gekeken te hebben en het later weer terug willen vinden kon ik heel de site niet meer vinden. Heb hier best lang naar gezocht > gelukkig wel gevonden, maar misschien kan dat beter?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering het pakje terug gestuurd hoop dat de terug betaling ook zo snel gaat

Pluspunten

Snel en zeer goed

Pluspunten

Grote collectie, snelle levering. Netjes en mooi verpakt.

geen

Pluspunten

handgeschreven briefje bij de bestelling.

Meer korting en geen verzendkosten. Meer informatie over de pasvorm. Voor wat voor figuur de bikini geschikt is/ mooi staat/ flateert.

Pluspunten

Het handsgeschreven kaartje bij de bestelling en de mooie manier van inpakken

Pluspunten

levering keurig volgens afspraak na opgegeven levertijd.

Pluspunten

zeer nette levering. Verpakking en persoonlijk kaartje worden zeer gewaardeerd!

Pluspunten

Bestelling geplaatst, en kreeg gelijk een mailtje dat ze het verwerkt hadden, en kreeg een mooie track en trace code mee zodat ik mijn badpak in de gaten kon houden!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snelle levering, kwalitatieve producten en een leuk persoonlijk berichtje. dit geeft extra klanten service.

de producten zijn redelijk duur, al weet ik niet of hier veel aangedaan kan worden. misschien goedkopere producten in de toekomst?

Pluspunten

Duidelijke winkel snelle levering mooie verpakking

Pluspunten

Snel bezorgd, Leuke bikini, Goede pasvorm en goede kwaliteit. Zat ook een leuke persoonlijk boodschap bij. Leuk! Tevreden!

Pluspunten

Snel geleverd, leuk roze verpakt!

Pluspunten

Duidelijk overzicht in maten en mogelijkheden. Na een aantal jaren het steeds geprobeerd te hebben bij gewone lingeriezaken, nu toch de stap genomen om bij Farfallina eens te bestellen. En in 1x raak. Alle andere miskopen kunnen de prullenbak in en mijn volgende bikini zal zeker weer hier besteld worden. Snelle verwerking en bezorging met een persoonlijk tintje, super!!

Pluspunten

netjes ingepakt en een leuk briefje bij de bestelling

Pluspunten

Zelfs een handgeschreven kaartje erbij met veel plezier! Snelle bezorging.

Pluspunten

Snel en persoonlijke service, geen retourkosten, lage prijzen

Geen verzendkosten, dat was onaangename verassing bij eind

Pluspunten

Snelle afhandeling. De bh was goed ingepakt.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.