Pluspunten

Prima product met snelle levering

Pluspunten

Makkelijk te bestellen via de site, snelle en goede levering.

Levering in alle Europese landen, inclusief Polen.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Leuk dat de tankini zo mooi was ingepakt, echt een kadootje voor mezelf. En het kaartje erbij vond ik ook attent. Kleine moeite, groot plezier.

Even bellen als het artikel later komt dan verwacht.

Pluspunten

Een hele snelle levering Een persoonlijk berichtje bij de levering. Levering heel netjes verpakt.

Pluspunten

Duidelijke informatie op de site per produkt, snelle service. Leuke acties en aanbiedingen . Ruim merken assortie. En veel freya I love it.

Geen op dit moment

Pluspunten

Duidelijke website Persoonlijk kaartje bij bestelling Snelle levering

Kan ik zo niet bedenken

Pluspunten

Vriendelijk klantenservice Snelle levering

Pluspunten

Ik ben blij dat ik Farfallina heb gevonden. Wat betreft klantvriendelijkheid en service krijgen ze van mij 10/10. Ook wat betreft productkennis en kwaliteit verdienen ze die score.

Omdat dit een Nederlandse firma is, zijn de verzendkosten naar België nogal aan de hoge kant. Maar omdat ze zo'n kwaliteit en service leveren, neem ik er dat graag bij.

Pluspunten

Ik bestel mijn beha's online bij Farfallina en ik word altijd via de mail super geholpen. Vooral als ik eens een andere beha wil proberen, vind ik de service die ze geven geweldig.

Ga gewoon zo door!

Pluspunten

Snel bezorgt en een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Meer retour punten i.p.v. alleen kiala punten

Pluspunten

Snelle, correcte leveringen. Steeds mooi verpakt en een lieve persoonlijke boodschap erbij. Geen problemen bij retour.

Ik had de laatste keer meer BH's met mooie kleurtjes in grote maten gevraagd, deze keer waren ze er en ik heb er eentje besteld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Totale pakketje compleet met alle info. Leuk het aparte kaartje erbij.

Assortiment beperkt.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit produkten. Uitgebreide keus.

Misschien nog een béétje meer keus voor de grote maten, maar voor de rest: ga zo door!

Pluspunten

mooi bh, super snelle levering, ontzettend leuk om een persoonlijk geschreven kaartje erbij te krijgen

geen, ga vooral zo door

Pluspunten

Betrouwbaar. Snelle levering. Confectiematen komen overeen.

Pluspunten

Snelle levering van de cadeau bonnen en zoals verzocht voorzien van een briefje met bedragen. We hebben voor eind mei een afspraak staan om te passen. Dan kunnen we een beter gefundeerde beoordeling geven.

Pluspunten

Snelle levering, perfecte pasvorm.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering Zeer attentvol om er een handgeschreven kaartje bij te stoppen!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuk bericht!

Persoonlijk vind ik de prijs van 50 euro voor enkel en alleen een bovenstuk erg prijzig, met name wanneer je een "arme" student bent.

Pluspunten

Uitgebreide en kwalitatief hoogstaande collectie, persoonlijk advies waar alle tijd voor wordt genomen, voor het eerst was het kopen van een bikini een feestje

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt. Leuk kaartje erbij. Helemaal top.

Retournering dient via Kiala-punt te geschieden. In verhouding is dit een stuk rijden om je pakketje te retourneren (in mijn geval naar de stad).

Pluspunten

Ik ben prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Vlotte levering Vlotte afhandeling van mijn retour Prachtige kwaliteit Leuk met een persoonlijk kaartje erbij!

Ik zou het prettig vinden als betaling ook achteraf kan, vooral als je meerdere artikelen bestelt die je met elkaar wilt vergelijken.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.