Pluspunten

Duidelijke site

Op de hoogte brengen via sms hoelang het ongeveer duurt. Het staat wel op de site maar dat ben je kwijt. Dus dan weer de site opzoeken en daar staat het dan. Maar dat bij ontvangst geld staat " we versturen je bestelling over.... dagen.

Pluspunten

Snel

geen

Pluspunten

Niets op aan te merken,was goed verzorgd.

Pluspunten

In eerste instantie had ik een bh via internet besteld, deze zat niet helemaal goed dus heb ik gevraagd of ik langs kon komen om andere te passen. Dit was geen probleem. Bij het passen in de showroom kreeg ik goed en vooral eerlijk advies over welke bh's wel en niet bij mij pasten. Omdat er op afspraak wordt gewerkt was er niemand anders aanwezig waardoor de eigenaresse (een hele aardige vrouw) ook goed de tijd voor me kon nemen waardoor ik goed geslaagd ben. Ik koop voortaan hier mijn bh's!

N.v.t.

Pluspunten

Goede voorlichting over pasvorm etc

Pluspunten

Mooie bh's/bikini's. Fijne aanbiedingen! Bestellingen worden snel geleverd, goede service bij retourneren. Voor iemand die niet blij is met haar voorgevel en dus niet van passen in een pashok houdt, biedt Farfallina de ideale uitkomst! Voor mij is Farfallina zoals de belastingdienst: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Heel blij dat ik Farfallina heb ontdekt!

Pluspunten

Snelle service, ruim aanbod in grote maten.

Pluspunten

Snelle levering en mooie bikini

Pluspunten

Snelle levering, omruilen mogelijk en tips over de maat van de Bh.

Pluspunten

Aardig personeel die vriendelijk advies geven per mail.

advies over wat bh doet met borst. (voor bijv brede borst'inzet' etc.)

Pluspunten

Persoonlijk kaartje, duidelijke communicatie mbt verzending van bestelling en retourzending. Overzichtelijke website

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Heel netjes bezorgd het was echt een cadeautje om te ontvangen en nog een persoonlijke tekst erbij geschreven ook ! Het product was erg mooi mooie pasvorm en goeie kwaliteit ik ben er erg blij mee

Voor mij was het wel een beetje onduidelijk dat de tankini niet compleet kwam , ik bestelde vanaf mijn telefoon , maar dat zou wat mij betreft wel iets duidelijker mogen , nu moet ik het broekje nog nabestellen !

Pluspunten

Leuke lingerie en badmode voor grote maten. Hij blijkt uit deze site dat het dus echt kan.

De prijs is erg hoog, misschien een aantal artikelen in het assortiment opnemen die qua verkoopprijs iets lager liggen.

Pluspunten

Het artikel was keurig binnen de gestelde tijd geleverd. Het product is goed en netjes verpakt. Het meeste leuke aspect is de persoonlijke noot die door middel van een kaartje wordt meegestuurd

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle verzending. Veel bruikbare informatie en tips over pasvorm op de website. Goede bereikbaarheid voor vragen per mail. Het handgeschreven kaartje bij je bestelling is echt leuk!

Ik kan niets bedenken!

Pluspunten

ik was teleurgesteld over de kwaliteit van een BH die ik reeds een maand bezat en had dat gemeld in de beoordeling. Ik kreeg onmiddellijk reactie van Farfallina, stuurde een foto door als bewijs en kreeg een nieuwe gratis toegestuurd. Ik heb de nieuwe nu al 3 maand en alles blijft goed. Dat is pas service!

Meer felle kleuren in de grote maten.

Pluspunten

Goede service, begripvol voor wat de klant wilt. Gratis retourneren is al echt een aanwinst, fijn dat jullie dit nu kunnen doen! Het tabje problemen en oplossingen in advies is ook erg handig en overzichtelijk.

Op de website wellicht een mogelijkheid toevoegen om meer dan 20 BH's per keer/pagina te bekijken? Ik zou het ook fijn vinden als de voedingsBH's niet worden weergegeven als je op BH's filtert, aangezien hier ook een aparte filter voor is. Ik mis Prima Donna & Prima Donna Twist in jullie collectie, dit zijn ook erg fijne, stevige en mooie BH's.

Pluspunten

Snelle levering, waardering voor de handgeschreven, persoonlijke bedankkaartje

Pluspunten

prima communicatie over datum van verzending, overzichtelijke website, echt heel veel mogelijkheden om de juiste maat te vinden. Keurig verpakt en met een persoonlijk kaartje makt de bestelling tot een feestje.

Pluspunten

Ruime keuze, goed advies, snelle levering en goede service. En vooral belangrijk; Farfallina heeft voor mij de juiste maten in het assortiment. Die zijn elders nog wel eens lastig te vinden.

Pluspunten

Gewoon TOP!!!!

Pluspunten

Prima site en goede service!!

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim aanbod Ook aanbod voor extraatjes op je setje. string, slip, short en soms jarretels. Leuk. Ik kan ook voor mijn dochters bestellen die b.v een sport bh nodig hebben of een eenvoudig t-shirt bh.

Ik merk steeds vaker dat ik bij b.v. de detailwinkel in de stad of bij de bijenkorf bepaalde merken al in de uitverkoop kan kopen. Bij Farfalinna dan (nog)vaak niet. Lijkt me ook lastig. die vlindertjes vind ik helemaal niks.

Pluspunten

Zo'n uitgebreide keuze heb ik voor mijn maat nog nergens anders gevonden. Snelle levering, goede service. Duidelijke informatie op website. Overzichtelijke website.

Misschien nog wat meer variatie in kleuren etc.

Pluspunten

Snelle levering en grote keuze voor de grotere bh-maat. Achteraf betalen, zodat je er meerdere kunt bestellen en dus echt thuis kan shoppen en als ze dan allemaal goed passen, ben je eerder geneigd om ze te houden. Blijven ook goed zijn vorm houden in de was. Zeer tevreden. Ook regelmatig flinke kortingen.

Zijn er niet.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.