Gebruiksvriendelijk en goede correcte afhandeling.

Mijn bestelling was wat ik er van had verwacht. De levering was snel en ik ben erg tevreden.

Mooie broeken en snelle levering

Snelle levering en mooie broeken. Goede pasvorm

Zeer tevreden!

Zeer tevreden , vlotte verzending !

Hele mooie lingerie van goede kwaliteit

Vlotte levering! Duidelijke gebruikers adviezen meegestuurd! Mooi verpakt! Ben heel erg tevreden over Farfallina!

Ik koop altijd een bepaald merk, dit merk is niet overal te koop. EN als ik het in een winkel vind is mijn maat vaak niet voorradig. Hier heb ik bij jullie geen last van

Prima bh

Ik kende de bh al, alleen andere kleur besteld. Bezorging ging prima na de carnavalsdagen. Alleen jammer dat de bh duidelijk al bij iemand anders was geweest, 1 vulling zat dubbel gevouwen in de cup en de bh was in gebruikt papier gefrommeld. Geen halszaak, er zijn belangrijker problemen in de wereld :-), maar het is wat minder feestelijk.

Ruime goede keuze en snel geleverd!

Bestel hier vaker m’n bh’s. Ruime keuze en snelle levering. Fijn dat je makkelijk kunt slagen, ook al heb je een grotere cupmaat.

Farfallina stelt niet teleur

Met mijn smalle omvangsmaat lukt het me niet om te slagen bij doorgaande bh-winkels. Bij Farfallina lukt dit wel en goed ook! Verrassend veel keuze en mooie items!

Ik zocht een tijdelijke kleur van 'mijn' beha in mijn maat, welke bij mijn vaste beha winkel niet meer te bestellen was. Ik vond deze bij Farfallina! De beha werd snel verzonden en kwam 2 dagen later aan (Postnl had vertraging). Bij de beha zat een boekje over verzorging van je lingerie en badmode, mooie toevoeging! Ik ben zeer tevreden, en bestel er graag weer!

Nette levering

Nette levering. Goed op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Vond het mooie post.

Redelijk

Nadat ik zes dagen na de bestelling niets had gehoord heb ik gebeld. Degene die mij te woord stond was niet goed in staat om mij in gewone Nederlandse taal te vertellen wat er met mijn vraag (hoe staat het met mijn bestelling) ging gebeuren. ‘Ze zou mij doorkoppelen’. Uiteindelijk begreep ik dat ze mijn vraag zou doorgeven aan een collega die mij zou terugbellen wat niet gebeurd is. De volgende dag heb ik een mailtje gestuurd. Duurde ook twee dagen voordat ik n reactie kreeg. We zijn nu acht dagen verder en ik ontvang nog mijn bestelling niet.

Mooi materiaal mooie prijzen maar

Ik was wel teleurgesteld dat ze zelf geen contact met me opnamen via telefoon of mail dat mijn huisnr ontbrak Zou dit wel fijn gevonden hebben

Altijd netjes verpakt en snel bezorgd

Mooie bh en snel keurig verpakt ontvangen

Prachtige bh. En zoals beloofd op de website snel ontvangen en prachtig en netjes ingepakt. Ik ben zeer tevreden.

een goede ervaring ! Een prachtig. badpak maar veel te klein ! Zooooo jammer !

Supet

Mooi badmode

Het is alleen jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Veel keus

Veel keus voor een grotere maat!

mooie site, verzending prima geregeld.

mooie site

Snel en netjes verpakt geleverd !

Heel goed en mooi verpakt.

Niks op aan te merken en zou zeker nog een keer bij deze firma bestellen

Goeie ervaring- prettig winkelen via internet

Zeer fijne ervaring!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.