Pluspunten

Prachtige BH's!

Pluspunten

Superservice, handgeschreven kaartje erbij...

Pluspunten

Mooie producten van kwaliteit en sluit mooi aan

Het assortiment wat meer uitbreiden o.g.v. bikini's en de broekjes aanvullen indien veel maten zijn uitverkocht (vaak zijn er nog wel bovenstukjes, maar geen broekjes meer in de juiste maat - kleine maat 34/36 broekjes met grote cupmaat)

Pluspunten

Snel contact, persoonlijke service

Geen ga vooral zo door! Complimenten

Pluspunten

De keuze. Veel keuze in mijn maat (kleine omvang grote cup)

Er schiet mij op dit moment even niets binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit producten, goeie maten.

Ik vond het niet duidelijk genoeg aangegeven of de bikini's al dan niet vullingen hadden, daardoor voor mijn model een miskoop gedaan.

Pluspunten

Goede en snelle service. Ik heb in verband met mijn bestelling mail contact gehad over de maatvoering en kreeg snel en professioneel antwoord op mijn vraag. De webshop is zeker een aanrader om bij te bestellen gezien de goede service. Bij een verkeerd product is het ook geen probleem om het om te ruilen voor een andere maat, wat de drempel om te bestellen laag maakt. Tevens ook een uitgebreid en mooi assortiment met van alles wat. Ik ben zeer tevreden over farfallina.

geen

Pluspunten

altijd bereid om de juiste bh of bikini voor je te bestellen klant vriendelijk alles kan besteld worden jij vraagt zij doen

op rekening kopen

Pluspunten

Perfecte pasvorm

Pluspunten

Handgeschreven kaartje bij de bestelling. Mooi vloeipapier om de artikelen . Mooie kwaliteit, goede pasvorm.

geen

Pluspunten

snelle levering, duidelijke informatie over verzending e.d.

Ik wil bij bestelling aan kunnen geven dat deze niet afgeleverd mag worden bij buren, maar bijvoorbeeld kan worden afgehaald bij een postnl punt.

Pluspunten

Leuke verpakking en vlotte aflevering

Producten verpakken in een bijgeleverd stoffen zakje, leuk voor op te bergen en mee te nemen.

Pluspunten

- Korte levertijd - Super netjes verpakt - Leuk dat er een hand geschreven kaartje bij zit

Pluspunten

Leuk persoonlijk kaartje! Netjes verpakt en meteen de dag na bestelling geleverd. Erg tevreden!

Dat je ook bij online bestellen meteen aan kunt geven of je wilt komen passen en afhalen zodat je de verzendkosten niet hebt.

Pluspunten

Snelle levering , mooi ingepakt met vriendelijk kaartje erbij. Top! Duidelijke website.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, fijne pasvorm, ruime keuze, mooie badpakken en bikini's Ik zou iedereen farfalina aanraden!

Een antwoordnummer zodat je niet naar een kiala punt hoeft te rijden maar t gewoon bij t postkantoor kan afgeven

Pluspunten

Deskundig advies Zeer vriendelijk

Pluspunten

Veel keuze op de site en snelle, nette bezorging.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Badpak is goed verpakt en kwaliteit product ben ik heel blij mee.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Persoonlijke touch( handgeschreven kaartje) en advies via email Makkelijke en snelle ruiling met reservering van de juiste maat

Pluspunten

Snelle levering, alles ok

Pluspunten

Netjes, mooie Tankini , heel goed telefonisch geadviseerd. kortom, heel tevreden, en zeker aan te bevelen.

Pluspunten

- Snelle levering - Persoonlijke boodschap (kaartje dat bij product wordt geleverd) - Was tips voor product - Goede productkwaliteit - Fijn dat er ook een bedrijf bestaat waar ik met mijn moeilijke maat ook leuke producten kan kopen.

- heb bij het product geen bijpassend broekje gekocht, omdat ik die in verhouding met de bikini erg duur vond. Misschien korting bij aankoop vanaf een bepaald bedrag of korting op te combineren producten?

Pluspunten

Helemaal blij met mijn 2 nieuwe bikini's. Super kwaliteit en de maat zit precies goed!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.