Pluspunten

Ik ben zeer tevreden, ik heb de bikini al gedragen en hij zit prima. De BH zit ook goed.

Bij de BH zitten mijn borsten erg naar buiten toe. Verder is hij prima.

Pluspunten

zonder problemen fout bestelde bh kunnen ruilen. Farfalina nam contact op om te weten of ik me niet in de maat vergiste. materiaal bijgevoegd om retour zenden te vergemakkelijken.

Pluspunten

Mooie spullen prijs verhouding snel geleverd.

Meer grote maten body, s

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede webshop met veel keuze in grote maten & snelle levering.

Het zou goed zijn als het retour sturen via tnt post gaat ipv kiola punt. Dit duurt erg lang en anders betaal je zelf voor het sneller retour sturen via tnt.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.