perfect

Bestelling was zoals het beschreven werd

Zie boven

Prettige winkel ervaring

Ik shop al jaren met plezier bij Farfallina

Slecht.

Krijg bericht dat pakket na aantal dagen eindelijk. Bij postkantoor ligt. Daar aangekomen is het er nog steeds niet. Dag later weer niet maar wel verzoek om beoordeling

Beschrijving website was top, waardoor maat ook meteen goed en snel geleverd

Mooi product snel geleverd. Ik was vergeten huisnummer in te vullen werd netjes gebeld door een vriendelijke mevrouw.

Had verkeerde maat besteld, zelfde dag retour gedaan en de nieuwe waren de dag erop aanwezig!

Een verademing

Het was een warm welkom en een verademing na alle negatieve ervaringen die we hadden in het verleden met diverse lingeriewinkel. We komen zeker terug

Geweldig!

Ik kan erg goed slagen bij Farfallina. Ze hebben veel mooie, goede producten in veel maten. Voor ieder wat wils. Ik ben er in elk geval erg blij mee.

Mooie kwaliteit, snelle bezorging

Mooie kwaliteit badkleding. Met fijne informatie over passen en verzorgen. Het was snel geleverd.

Al 9 jaar perfecte service

Ik heb al heel lang de perfecte BH Elomi Cate. Nu heb ik online de 2 Bh's besteld met 1 de verkeerde maat. Nu kan ik nà een telefoontje bij Farfallina in Rosmalen terecht voor omruil. Weer een goede service

Snelle service, goede kwaliteit.

Jammer van de 7,50 retour verzendkosten

Mijn bh paste niet en heb ik geretourneerd. Hiervoor moest ik de kosten zelf betalen. Duur grapje als je uiteindelijk niks houdt maar wel betaald. Zijn nog maar weinig winkels die de klant dit laten betalen

super goed!

Super snelle levering en heel mooie bikinis!

Overzicht en duidelijke maatvoering

Snelle levering vriendelijk bij telefoon contact

Snel Vriendelijke Toegankelijke website Bestel vast de volgende keer weer bij farfallina

Blij dat ik de bikini die ik zo graag wilde hebben nog bij jullie kon bestellen. Ben er heel blij mee

Snel én Goed!!!

Mijn bestelling( bikinitop) was de volgende dag al binnen en was gelijk goed. Van de Fantasie Swim collectie vele kleurtjes in grote cupmaten. Ik heb mijn adresje gevonden! Blij met jullie.

prima service en merken.

fijne service snelle levering, fijne winkel

Moest wel wat lang wachten maar wel de moeite waard

Snel geleverd, goede prijs

Ben zeer tevreden met mijn bestelling! Snel geleverd, leuk ingepakt en een goede prijs.

Niet fijn

Ik heb een BH besteld dan staat er op de website voor 15.00 uur besteld morgen in huis. Er stond niet bij geen voorraad. Vervolgens moet ik zelf na 8 werkdagen contact opnemen waarom ik de BH nog steeds niet heb ontvangen. Dan krijg ik een uur later bericht dat hij verzonden is!!!!! Bovendien kostte deze BH op 27-11-2021 nog 55,96 euro en nu op 26-05-2022 69,95 euro. 14 euro meer!!!! Het is de laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Vriendelijke groet, Heleen Hoekstra

Prima snel geleverd

Prima en snel geleverd

Makkelijk bestellen, snelle service.

Fijne verkoopsters prettige sfeer en fijn veel keus

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.