hij is top

hij zit top dus ik ben blij mee

Matig

Levering was goed maar product beviel mij niet. Voor het retourneren moet ik 6,95 betalen. Een reden voor mij om hier niet meer te shoppen.

Snelle service goede keuze

Veel keuze in mooie merken. Snel geleverd

Ik heb deze webshop op het internet gevonden, ik heb altijd problemen met de juiste cup maat, en had een nieuwe bikini nodig/ de webshop waar ik altijd slaag voor bh’s uit Engeland had geen leuke bikini’s dus heb ik bij farfallina een prachtige bikini besteld in mijn maat …… en ! Het zit als gegoten, ik ben er zo blij mee ! Heel netjes verpakt en snel geleverd In één woord SUPER!

Snel geleverd goede kwaliteit

Netjes verpakt en snel verzonden goede kwaliteit

Snelle verzending

Heel veel keuze

Fijn aanbod

Fijn aanbod en service. Informatie over de UK/EU cupmaten is wel wat verwarrend.

Snel mijn product gekregen

Keurig ingepakt

Het zat netjes in een doosje in vloeipapier verpakt. De maat helemaal prima. Ik zal ook de beha is gaan uitzoeken. Super

Wonderful selection

Beautiful selection and good quality

Product zoals omschreven en snelle levering.

mooie bikini

Mijn bikini was al snel verzonden. Hij heeft heel mooie kleuren en zit heel fijn.

Zeer goed.

Zeer goed, netjes afgeleverd. Helaas verkeerde maat besteld, maar alles netjes afgehandeld.

Goeie en duidelijke website, en erg snelle levering, ben erg tevreden.

Erg mooie lingerie

Erg prettig.

fijne webshop

fijne webshop, vlot antwoord op gestelde vragen

Helemaal prima

Snelle levering, makkelijke webshop

veel keus, snelle service!

Winkel regelmatig bij Farfallina! Er is veel keus, mooie opties en goede, duidelijke service. Aanrader!

Goede snelle service en prachtige kwaliteit

Eigenlijk niks toe te voegen aan het onderwerp. Het product is de volgende werkdag bezorgd, zag er keurig verzorgd uit en conform omschrijving. Perfect dus.

Bikini besteld bij Farfallina. Snelle bezorging, goede kwaliteit. Ik heb de verkeerde maat besteld, ga de bestelling omruilen, maar voorzie hier geen problemen in.

Duidelijk en snel!

Supersnelle levering en duidelijke productweergave.

Geweldige service

Na een bestelling (keurig met zorg verpakt), bleek de maat niet passend. Even gebeld voor hulp op afstand en goedadvies gekregen, heel blij mee.

Fijne communicatie

Heldere communicatie Heel Prettig Dat zij goed vertegenwoordigd zijn in plussize badkleding. Snelle Verzending.

Vertraging levering

Mijn bestelling op 21 mei geplaatst. 1 artikel had twee weken levertijd. Op donderdag 9 juni kreeg ik bericht dat dat artikel pas eind juli (na mijn zomervakantie) leverbaar zou zijn. Andere artikel is netjes opgestuurd en mooi product. Ik stuurde toen een mail met vraag of er in vergelijkbare maat meer tankini tops beschikbaar waren. Geen antwoord tot op heden.

Duidelijke website en goede communicatie. De bestelling wordt met aandacht verpakt

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.