Altijd goed

Snel bezorgd

Keus in grotere maten.

Netjes verpakt, mooie producten

Ik ben al jaren online klant bij Farfallina. Ze hebben een groot assortiment met enkel producten van hoge kwaliteit. De bestelling wordt altijd netjes verpakt met een mooie leaflet erbij over het passen en verzorgen van bh’s. Het enige wat me tegenhoudt om vaker bij Farfallina te shoppen is de kosten voor retourneren, alhoewel ik begrijp ook dat dit nodig is (gezien het een kleine(re) onderneming is).

Ruim assortiment voor grote maten.

Erg vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Goed advies

Weer een geweldige mooi setje besteld. Mooie kleur blauw, zit perfect. Fijn die maten met dubbele letters, daardoor zit het net iets beter!

Aan te raden

Al eens eerder besteld, ook deze keer niet teleurgesteld. Het bestelde had ik de dag erna al in huis en precies wat ik zocht. Goede communicatie ook. Aanrader!

Prima telefonisch advies, snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Goede keus snelle levering .

Goede pasvorm

Positief

Goede service en kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit beloven wat geschreven staat en klopt ook. Heel tevreden.

Klantvriendelijk en deskundig.

In de loop der jaren zeer prettig geholpen. Zeker aan te bevelen.

Goede, snelle levering.

Snelle levering en netjes verpakt!

Goede kwaliteit! Snelle levering!

Met korting een toffe bikini gekocht

Snelle levering en de bikini klopt met de afbeelding. Ik ben er erg blij mee.

Uitstekende ervaring

Website die snel leverd, veel keus en uitstekende service.

Tankini

De tankini is netjes ingepakt aangekomen en de maat is perfect.

Farfallina's website is helder en de leverinbg gaat snel.

Als er achteraf nog iets te bespreken valt kan dat via de site of telefonisch. In beide gevallen is de communicatie helder en efficiënt.

Ok

Netjes in ge Pakt.Alles ok.

Goede service, mooie collectie

Ik bestel al lange tijd bij Farfallina met positieve ervaring.

Fijn en snelle service

Mooi setje voor een prima prijs

Snel geleverd en voldeed aan de verwachting.

Snelle levering van top product.

Iedere BH DIE IK HAAL BIJ JULLIE ZIT GEWELDIG

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.