Goede prijs-kwaliteit verhouding

De bh's zitten prettig. Goed betaalbare bh. De levering duurde wel erg lang dit keer, blijkbaar was het niet op voorraad. Fijn om dan even een berichtje te krijgen de volgende keer, dat is een stukje service.

Goed en snelle levering

Snel netjes geleverd , kwaliteit

Uitstekend en snelle levering

Op aanraden via via heb ik een bestelling geplaatst bij Farfalinna voor een voedingsbh. Er is veel keus in model en verschillende maten. Daarnaast was er ook genoeg informatie te vinden over de pasvorm op de website. Snelle levering en mooi en netjes verpakt!

Prima sevice

BH is naar verwachting. Past prima en goede kwaliteit. Levering ruim binnen aangegeven tijd.

Geweldig!

Ik vind het zo fijn dat er zo veel mooie keus is. De dubbele letters zijn geweldig. Had nu een HH genomen en ik voel geen prikkende beugel meer. Hij zit echt heerlijk. Verder is de site overzichtelijk en de bezorging snel. Ik ben zeer tevreden.

Geweldige service.

Ik kreeg mijn pakketje in een verkeerde maat toegestuurd. Hierover heb ik gebeld en ben zeer vriendelijk te woord gestaan. Mijn bestelling wordt bij mij thuis omgeruild. Prima service dus! Ik ben meer dan tevreden.

Volop keuze en scherpe prijzen

Fijne webshop, ideaal tijdens de lockdown. Duurde wel vrij lang voordat de bestelling er was. Verder heel tevreden.

Super snelle levering, mooie bh's

Het blijft lastig om een bh online te bestellen. De webshop geeft adviezen over de maatvoering, maar helaas geeft dat geen garanties. Wat ik jammer vind is dat er geen mogelijkheid is tot webshop artikelen omruilen voor een andere maat. Ik ga nu dus retourverzendkosten betalen en wederom een 200+euro bestelling plaatsen in de hoop dat ik nu wel de goede maat zal hebben. Ondanks dit ongemak, bestel ik wel nogmaals bij deze webshop. Ze leveren snel en hebben mooie ruime keuze voor de ruime buste.

Bij Farfalina kun je wel goed slagen voor grote maten bh's

Ik kan bij Farfalina goed slagen voor een grote cup maat. Ze zijn mooi en passen goed. Ik ga zeker vaker bestelen. Ook snel geleverd.

Authentic products, beautiful packaging and presentation, and fast delivery.

Ondanks corona alle hulp bij mijn wensen en zoektocht ander bh merk zonder beugel,

Bestellen was heel prettig.

Veel keus, overzichtelijk gerangschikt. Vlotte verzending. Wat fijn dat er bikini tops zijn met een volle cup! Ik ben er heel blij mee!

Ik ben erg tevreden

De bestelling was goed verpakt en er zat een informatie boekje bij met tips. Hoe je het beste de B-H kon aandoen en checken of het de juiste maat was. Ik vind het wel een beetje jammer dat er retourkosten zijn. Ik had een nieuwe maat nodig dat is dan toch moeilijk inschatten. Corona (gesloten winkels) maakt alles wat ingewikkeld.

De site is mooi en overzichtelijk. Verder ging het bestelproces soepel en werd de bestelling snel bezorgd. Ik ben erg tevreden.

Prettig

Je kunt door zoek functie makkelijk filteren, en vind je eigen confectie maat. Wel moet je goed opletten dat je niet de verkeerde maat selecteert tijdens de bestelling. Verder viel mij op dat je alleen kunt shoppen via mail link (als vaste klant) en niet als je online farfallina opzoekt en probeert te shoppen. Ik weet niet of hiervoor bewust is gekozen.

Betrouwbaar bedrijf met mooie producten die je op een overzichtelijke website kunt vinden.

De bestelling kwam helaas niet op de afgesproken dag binnen. Kreeg een mailtje met excuses en uitleg (Brexit problemen). Snel daarna ontving ik mijn bestelling alsnog. Netjes ingepakt in een mooi papiertje: een kadootje voor mijzelf. De BH maten zijn verwarrend omdat het Engelse maten betreft. Er wordt wel goede uitleg gegeven welke Nederlandse maat het betreft. Ruime keus, zowel in maten als in design/kleuren.

Superservice

Bestelling afgehaald, prima voor elkaar met een supergoed advies. Volgende keer weer! Mooie collectie!

Fijne winkel!

Ik kom hier al een paar jaar en word altijd super goed geholpen. Een fijne winkel met veel aanbod en vriendelijke verkoopsters!

Het pakketje kwam binnen en het was erg mooi en zorgvuldig verpakt. Alsof je jezelf een cadeautje hebt gegeven. De maat is ook goed en het ziet er erg mooi uit

Goede keuze, veel maten, snel geleverd

Ik heb een grote BH maat en het is lastig om goede BH's te vinden. Echter bij Farfallina niet! Ze hebben heel veel maten en daardoor ook keuze in goed zittende modellen. Goede pasvorm met een redelijke prijs. Omdat ik mijn BH maat goed weet is online winkelen bij deze winkel ook heel eenvoudig. De aangeschafte bh's passen heel goed. Snel geleverd ook. Blij met zo'n fijne winkel!

Zit gelijk heerlijk!

Jarenlang gedoe met goede bh's vinden wegens zware borsten. Altijd pijnlijke plekken onder borsten en in oksel. Vanaf het eerste moment zit deze heerlijk, borsten zijn stevig en de bh drukt nergens, voortaan koop ik mijn bh's bij jullie.

Gewoon goed !!

Gewoon goed zoals het hoort!

Snelle levering, mooi verpakt.

Uitstekende winkel. Je wordt er heel goed geholpen. Nu in de lockdown via de website besteld. Snel geleverd en mooi verpakt.

13 dagen na aankoop waarbij vermeld staat 2-5 dagen

op 22 december wordt gevraagd naar mijn ervareing van mijn aankoop. Op 26 december ontvang ik een 2e mail waarin naar mijn ervaring wordt gevraagd. De aankoop krijg ik helaas pas vandaag op 27 december. Na de kerst helaas.

Duurt te lang

Helaas ze badpak niet aangekomen voor de vakantie. Verzending te laat gestuurd naar post nl

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.